Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Compania de Teatru-Dans Microbis reprezinta Sibiul la Carnavalul International de la Budva

Compania de Teatru-Dans Microbis din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, va participa în perioada 2 - 4 mai, la cea de-a XII-a ediţie a Carnavalului Internaţional de la Budva, Muntenegru.

Carnavalul reprezintă un eveniment tradiţional care uneşte un număr mare de participanţi din toată Europa. Programul dezvoltat de Oficiul de Turism din Budva îşi propune să promoveze dialogul intercultural şi să încurajeze diversitatea culturală, program pe care şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu îl susţine participând la o serie de proiecte interne şi internaţionale.

„Prezenţa Companiei Microbis la un eveniment de asemenea anvergură ne onorează şi ne obligă să reprezentăm Sibiul şi România prin acte culturale de calitate. Pe lângă zecile de ore de repetiţii dedicate montării unui nou spectacol, tinerii din Microbis coordonaţi de coregraful Hugo Wolff şi-au dedicat timpul liber din ultima lună pregătirii unui alt tip de show. Costume colorate, măşti, picioroange, muzică antrenantă şi o coregrafie deosebită sunt atuurile pe care studenţii sibieni mizează să câştige admiraţia şi simpatia spectatorilor din Budva“,a declară Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Carnavalul va începe în 2 mai cu un spectacol intitulat „Abrum”, moment în care grupurile mascate, acompaniate de muzică, vor invita locuitorii şi turiştii să ia parte la carnaval. Următoarele spectacole se vor desfăşura în partea istorică a oraşului Budva în 3 şi 4 mai, iar fiecare grup invitat îşi va expune costumele şi va prezenta spectacolul de dans pregătit special.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus