Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Clujenii pun presiune pe meciul decisiv: Noi le-am dat cate bilete ne-au solicitat!

Conducrea echipei de baschet U Mobitelco Cluj-Napoca se arată nemulțumită de numărul mic de biletele primite pentru suporteri, înaintea meciului decisiv de miercuri, din Sala Transilvania. Președintele executiv al clujenilor a declarat că au primit doar 50 de bilete, deși au solicitat 200.

"Am avut o discuţie între cluburi, între adrese. În ultima lor adresă, ne-au spus că nu ne pot pune la dispoziţie decât 50 de bilete, pentru că toate au fost vândute. Din păcate suporterilor noştri nu le putem pune la dispoziţie mai multe. Avem cereri pentru mai mult de 200 de bilete, dar asta este. Îmi pare rău pentru suporterii noştri. Aşteptăm în continuare un răspuns de la Sibiu, poate ne dau măcar 100 de bilete. Îmi cer scuze faţă de suporterii noştri. În acelaşi timp, din câte ştiu eu, nici un fan de la Sibiu, nu a rămas pe dinafară la meciurile de la Cluj. Toţi au putut să îşi ia bilet. În baza celor 50 de bilete cerute de către Horaţiu Floca, de la CSU Sibiu, ei nu au mai venit să îşi revendice aceste bilete. Atunci am dat 50 de bilete pentru sectorul galeriei, care e un sector special amenajat, iar toţi ceilalţi care au venit să îşi ia bilet de la casierie, ca orice om de rând, şi-au luat cu 20 de lei. Noi le-am dat atâtea câte ne-au solicitat. Eu din câte am înţeles, ieri la prima oră s-au vândut toate biletele. Probabil le-au vândut în jumătate de oră pe toate", a declarat Mircea Cristescu, citat de Ziua de Cluj.

În replică, reprezentanții CSU Sibiu spun că nici cele 50 de bilete nu s-au vândut. "La noi biletele s-au terminat în şase ore. Le-am pus în vânzare la ora 8, iar la ora 14 s-au terminat. Noi până acum, la primele două meciuri de la Sibiu, am pus la dispoziţie 50 de bilete. La primul meci au luat 19. La al doilea meci au cumpărat tot 19. Noi la Cluj, e adevărat, am folosit 50, ceilalţi suporteri s-au descurcat pe cont propriu. Probabil dacă la noi nu se terminau biletele, şi la noi puteau să vină clujenii, să cumpere. Ne pare rău. Aşa cum clujenii sunt dezamăgiţi, sunt şi mii de sibieni, că nu sunt bilete. Capacitatea nu ne permite mai mult", a spus Horatiu Floca, managerul CSU Sibiu, citat de Ziua de Cluj.

Meciul cinci al play-off-ului este programat pentru miercuri, 7 mai, începând cu ora 18:30, la Sala Transilvania.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Casual

Acum 7 ani

Da-le bilete la clujeni Horatiu, nu fii avar si unfair- play!
Raspunde

Casual

Acum 7 ani

Da-le bilete la clujeni Horatiu, nu fii avar si unfair- play!
Raspunde

Nicu.S

Acum 7 ani

Atat sunteti si voi in stare sa scrieti despre cel mai important meci al sezonului si al orasului Sibiu ? Nimic de Csu ? Voi habar nu aveti la cat incepe meciul. Pentru voi incepe la 18. Copy and Pase . Sunteti minunati !
Raspunde

lasa gargara

Acum 7 ani

cristescule, cele 50 de bilete date galeriei au fost la 20 de lei, dar eu pentru ca nu am cumparat prin galerie le-am luat cu 10 lei. ce zici de asta? iar la cluj in sala la meciul 4 au fost multe locuri libere, pe cand la noi se joaca cu casa inchisa. ce sa facem daca nu prea intereseaza baschetul in cluj?
Raspunde

sala

Acum 7 ani

ce s-ai faci ,comentatoru lui peste care a transmis de la cluj si napoca atit de patriot local era de spunea tot timpul ca sala de la cluj are o capacitate de 5500 de locuri ,cind in tara nu exisata sala mai mare de 1500 de locuri ,ba la voi la cluj de cind intri in judet totul este cel mai mare ,ingifatilor si superiorilor ,cum este lozinca aia a voastra noi cu oile si voi cu scolile ,se vede ce au produs scolile voastre diplome de pus in raftul de la debara in rest numai gargaristi si frustrati ,hai csu
Raspunde

Hai CSU

Acum 7 ani

Clujul este aproape la toate capitolele mult peste Sibiu, dar la bashet putem sa-i batem ... ca sa inteleaga si ei odata ca Sibiu-i fruncea in Ardeal la baschet masculun!
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

DRAGA TOVARASE cristescu. Trezestete! Ce sa faci cu 50 de bilete cand la primele 2 meciuri ai folosit doar 19 iar la meciurile de la Cluj am numarat doar 49 de spectatori in sala?! Daca ai cu adevarat nevoie de atatea bilete inseamna ca s-au terminat banii la Cluj si te gandesti sa vinzi 30 din ele pentru a mai salva ceva din bugetul vostru. Tu de fapt ai nevoie de 19 bilete si de o INVITATIE SPECIALA pentru ciulin; si nici asa nu veti castiga meciul!!!
Raspunde

Victor

Acum 7 ani

Cristescule, esti un magar si un mincinos. Eu, personal, am platit 20 RON pe bilet la Cluj, pentru ca am cerut bilet in sectorul galeriei sibiene, erau bilete rosii. Cei care isi cumparau in alt sector plateau 10 RON, iar biletele aveau alta culoare. Rusine!
Raspunde

bzn

Acum 7 ani

Ne-au linistit si cu baschetul...
Raspunde

@6

Acum 7 ani

Chiar nu inteleg cum cluju e la toate capitolele peste Sibiu,Ba Sibiul are 3 puncte slabe...parlamentarii care nu fac absolut nimic ptr.judetu asta,ba din contra l-au vindut la iasov fara sa schiteze un gest,presa locala vehementa si agresiva impotriva celor care denigreaza Sibiul si cu intindere nationala,si din pacate putini sibieni cu simt patriotic local,in comparatie cu clujenii......,in rest cluju tau e o gaura de rahat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus