Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Aurel Tamas concerteaza la Shopping City Sibiu

În perioada 16 – 18 Mai, sibienii sunt invitați la Shopping City Sibiu, zona parcării Galeriei Carrefour, să descopere tradițiile transilvănene cu muzică și dansuri tradiționale, meșteri populari și mâncare tradițională. Timp de trei zile expozanții noştri vă asteaptă cu produse din carne: cârnați de casă, pastrama de oaie, ceafă afumată, costiță afumată, muşchi file, slănină afumată, tobă, dar şi lactate: brânza de burduf în coajă de brad, telemea de oaie; miere şi produse apicole, prajituri de casă, pâine de casă.

”Meşterii populari vă vor încânta cu obiecte de artizanat: ceramică, produse sculptate în lemn şi produse din piele”, au transmis reprezentanții mall-ului sibian.

Vineri, 16 mai, de la ora 17:00, Aurel Tămaș va oferi vizitatorilor Shopping City Sibiu un concert la care intrarea este liberă iar Ansamblul Călușerii din Rășinari va încânta audiența cu dansuri populare din zona Sibiului.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

gogu

Acum 9 ani

Ce cauta PDListul asta in Sibiu,sa-i cante lui Basescu si lui Boc.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

pe mumata o cauta.
Raspunde

ha, ha, ha

Acum 9 ani

Clujul in topul celor mai tari orase din Europa!!! Sondaj facut de o firma serioasa, nu de bloggerii lui Iohannis. Na, ca sa va iasa ocoşeala pe nas: ***clujcapitala.ro/2014/05/clujul-topul-oraselor-europene-potrivit-washington-post-este-peste-barcelona-berlin-si-londra/
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Citeste mai bine si anume ca e vorba de satisfactia locuitorilor de a trai in acel oras,ori cluju e plin de clujeni si mai sint si patrioti locali,normal ca tin cu orasu lor,in comparatie cu Sibiul care are mai bine de trei sferturi din populatie venetica si care in mare parte croseteaza impotriva Sibiului.Ba rizi degeaba,auzi la el peste barcelona,berlin,londra,calificative care vi le dati singuri,ba mare prostie zace in cluju ala al vostru in frunte cu boc.
Raspunde

@ 4

Acum 9 ani

Sunt sibian, bai pupenklausule, dar nu tolerez minciuna si imbatatul cu apa rece!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, ca să spui că Clujul e peste Barcelona, Berlin și Londra, nu trebuie să fii nici sibian și nici clujean, trebuie să fii doar prost.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, fraiere, am căutat și eu în Washington Post articolul cu pricina și n-am găsit nimic, cred că fraierii aia de la clujcapitala.ro inventează știri.
Raspunde

@ joseph

Acum 9 ani

Pakistanezul cu blogul din SUA a scos, contra cost, Sibiul peste Paris, Barcelona, Roma, Madrid, etc., anul trecut! Acuma a plasat pe locul unu Craiova, tot pe bani! Esti la fel de redus mintal ca si analfabetii pupenklausi pe care-i ai in subordine. Cand nu ai argumente o bagi pe aia cu \"fraiere\". Eu iti spun de-a dreptul: dobitocule!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Lasă tu vrăjelile sentimentale și arată-mi în Washington Post articolul respectiv, ăla cu blogul poa\' să facă ce vrea, nu e ziar, e blogul lui, scrie ce vrea, în schimb voi sunteți jalnici când inventați știri. Dar ce să te aștepți la altceva într-o țară condusă de mitomani, plagiatori și hoți.
Raspunde

@ joseph

Acum 9 ani

Ia de aici, loaza: ***knowmore.washingtonpost.com/2014/03/10/which-european-cities-are-the-most-satisfying-to-live-in/ Daca erau ode la adresa sefului tau sas, imediat le gaseai!
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Bai berbecule probabil esti un clujan stabilit in Sibiu,ori un detractor si sabotor intern cu interese meschine,ba tu esti chiar asa cerbice in prostie ca sa intelegi? Nu intelegi ca respectivu clasament e alcatuit procentual pe raspunsurile date de locuitorii acelui oras,mai pe intelesul tau clujenii si-au dat note singuri de sau clasat pe locul respectiv, singura diferenta e ca au aparut in Wasshington post deci clasarea n-a facut-o ziarul ci clujenii,ai priceput,berbecule.Si in alta ordine de idei care-i prgblema voastra cu Sibiul ca pe sibieni nu-i intereseaza ce fac clujenii,brasovenii si altii cum va intereseaza pe voi de Sibiu.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

10, Da, e cum mă așteptam, ești doar un raspandac penibil și nepregătit. WP citează un studiu dintr-o lucrare mai amplă făcută de cercetători europeni în 2012, pe care eu îl citisem demult (***ec.europa.eu/regional_policy/sources/docgener/studies/pdf/urban/survey2013_en.pdf) în care au analizat respondenți din 79 de orașe europene, din România fiind vizate doar trei, Bucureștiul, Piatra Neamț și Clujul. La nivel național studiul respectiv nu are nicio relevanță, dar el este interesant în perspectivă europeană. Ăia din Cluj, care au preluat știrea, în loc s-o preia de la sursă, au preluat-o vezi Doamne din Washington Post, că deh, sună mai pompos și mai credibil, iar tu, papagal propagandist antiSibiu și antiIohannis te-ai și grăbit s-o muști ca un biban lacom. Deci rămâne cum am stabilit, ești un fraier.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Hopaaa....cine vb de papagali propagandiști,tocmai tu....ia privește-te în oglindă...nu ți se face scârbă de ce vezi acolo? Deci las-o-n franzelă și hai sictir!
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

Bai joseph ce dracu tot vrei sa o faci pe desteptul. Stie deja toata lumea(\"cititorii tai\") cat de prost esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus