Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
4°C

S-au pus in vanzare biletele la spectacolul "Visul Meu" de Lorenzo-Cristian

Iluzionistul Lorenzo-Cristian ajunge la Sibiu weekend-ul viitor, când va prezenta în cadrul Sibiu Magic Weekend spectacolul “Visul meu”, pentru care biletele s-au pus deja în vânzare.

“Sibienii care doresc să participe la cel mai mare spectacol de iluzionism din România, “Visul meu” - de Lorenzo-Cristian, beneficiază de o reducere de 50% din prețul întreg al biletului. Astfel, dacă la celelalte reprezentații din țară prețul unui bilet este de 90 lei, la Sibiu biletul costă doar 45 lei. Am obținut această reducere substanțială pentru publicul sibian cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și al Consiliului Local Sibiu”, spun organizatorii.

Spectacolul va avea loc în 23 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19:00. Spectatorii vor asista la un “show unic de magie și iluzionism, în care suspansul, drama și comedia se vor combina cu inexplicabilul, convingându-ne la sfârșit că visele pot deveni realitate”.

Biletele pentru spectacol se găsesc online pe bilete.ro, la oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și la magazinele InMedio, la Casa de Cultura a Sindicatelor şi pe str. Tribunei, nr. 33.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 8 ani

Or vazut ca la Dan Puric or vandut doar 15 bilete la 100 lei, acum probabil vor vinde 30 de bilete sper ca tot la aia 15 de or vrut sa-l vada pe \'maestrul\' purice. La Radu Stanca biletul e 10-15 lei helloooo!
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

Visul meu era sa vad un spectacol bun dar am fost total dezamagit de prezentarea proasta. Un spectacol foarte foarte slab. am pierdut banii si timpul degeaba :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus