Bucătarul James Martin ne împărtășește secretul bunicii sale pentru prepararea baconului perfect.
Ingrediente:
-4 felii de bacon uscat
-50g unt sărat, moale
-1 roșie, tăiată în sferturi
-2 felii de pâine proaspătă albă, groase
Metodă de preparare:
Puneți bacon într-o tigaie rece, se dă drumul la foc și se prăjeșe timp de câteva minute înainte de a adăuga un baton de unt și roșiile tăiate.
Gătiți până bacon este de culoare auriu-maro la margini și roșiile sunt înmuiate - aproximativ 5-6 minute.
Ungeți pâinea cu unt moale și așezați roșiile pe o felie de pâine și apăsați ușor în jos, apoi se adauga baconul și peste se pune cea de a doua felie de pâine.
Apăsați ușor peste el apoi se taie în jumătate poate să se mănânce, iar dacă vreți puteți să îl înmuiați în unt sau să mai adăugați roșii.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/grannys_bacon_sarnie_55935
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Bucătarul James Martin
Vizualizari: 287
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Dincă Constantin
Acum 2 ore
Sibiu 2025
Acum 2 ore
Sibian
Acum 2 ore
Baciul obsecvios
Acum 3 ore
Hermannstadt