Căutați o rețetă simplă de piure de cartofi? Piureul ”campion” cremos al lui James Martin este perfect cu cârnați sau cotlete de porc.
Ingrediente:
-1.35kg cartofi, curățați
-290ml de lapte
-85g unt
-sare și piper alb
-1 ceapă verde mare, tocată mărunt
Metodă de preparare:
Se fierb cartofii în apa cu sare până se înmoaie. Se scurg și se scot din tigaie.
Se lasă până se răcesc bine, după care se zdrobesc.
Se fierbe laptele și se adaugă la cartofi, împreună cu ceapa verde.
Se condimentează și se amestecă bine.
Se transferă apoi într-un vas de servire. Faceți o gaură în centru și se adaugă untul.
Serviti imediat.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/champ_67444
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Bucătarul James Martin
Vizualizari: 404


Ultimele comentarii
Acum 8 ore
AndreiM
Acum 8 ore
DB
Acum 9 ore
Kokos
Acum 9 ore
Klaus priceputu
Acum 9 ore
@ Emil