Marţi,
07.02.2023
Parțial Noros
Acum
-13°C

Scoala de Arte Play din Sibiu a obtinut trei premii la “International Piano Competition of France"

Luna trecută, patru elevi ai Şcolii de Arte Play au participat la “Concours Musical de France”, desfăşurat la Marseille.

Dintre aceştia, Ana Maya Brumar a obţinut locul I cu piesa “ Inventiuni la 2 voci nr.2” de J.S.Bach , iar Ştefan Marcu în varsta de 8 ani, a câştigat locul II, interpretând piesa “ Vals Opus 69 nr.1 “ de Frederich Chopin.

Cei doi sibieni au câştigat şi Premiul de Excelenţă în cadrul concursului, la secţiunea de interpretare la patru mâini, cu piesa “Serenade” de Franz Schubert şi vor participa la finala concursului care se va desfăşura luna aceasta, la Paris.

Ştefan Marcu şi Ana-Maya Brumar sunt elevi la Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Saguna” şi la Colegiul Naţional „Onisifor Ghibu” şi studiază pianul cu prof. Sanda Mihaela Vulcu, în cadrul Şcolii de Arte Play din Sibiu.

La concurs au participat peste 700 de pianişti din Franţa, Portugalia, Bulgaria, Spania, Rusia, Ucraina, SUA şi Polonia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus