Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Basescu, scuipat, Ponta, huduit. Avem alegeri pentru Parlamentul European

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP. La câteva minute disanță, în București, la Gara de Nord, premierul Victor Ponta a fost huiduit de un greup de 30 de persoane. Premierul Victor Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş. Ulterior, el a sosit în Gara de Nord. La sosire, premierul a coborât din tren, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova. El a acordat declaraţii jurnaliştilor care îl aşteptau pe peron, informează Mediafax. După aceste declaraţii, Ponta s-a îndreptat către ieşirea din Gara de Nord. La ieşirea de pe peron, un grup de aproximativ 30-40 de tineri care nu aveau bagaje l-au huiduit pe Victor Ponta. Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.
În cazul președintelui Traian Băsescu, faptele au fost ceva mai grave. La coborârea de pe Bricul Mircea, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime. Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa. După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port. Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, fiind cercetat pentru ultraj.
Ponta a acuzat în cursul zilei de sâmbătă că huiduielile adresate lui au fost transmise ca reacție la evenimentul în care a fost implicat președintele. Mâine sunt alegeri europarlamentare.
Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

vasalie

Acum 9 ani

e normal s-a fie scuipati si huiduiti ,astia doi au pus de o coabitare se face ca se injura ca da bine la tulumaci siu uite asa mai punem o data stampila pe astia care 25 de ani au distrus tara ,noi saraci si umiliti ei in topurile bunastari si alea top 300 ,ba spunetine si noua la astia de va dam votu din 4 in 4 ani care este secretu reusitelor voastre ,de intrati sarantoci in parlament si cid va gatati mandatele aveti niste averi uriase voi si apropiati vostri ,ati fugarit toata tinerimea din tara bai cripto -comunisti de cea mai joasa speta ,va trebuie vreo 15 milione de scuipaturi si huidueli ,bai farisei si prefacutilor
Raspunde

jan valjan

Acum 9 ani

Base a scapat usor cu doar un scuipat i se cuvenea o harca din aia verde groasa si tabacica sa nu mai vada o juma de ora .......sa fie spalat cu furtunul de pompieri cat despre ponta ,... trage apa peste inganfatul de oltean.........................
Raspunde

titlul -

Acum 9 ani

cea mai bunã alegere ! Felicitãri !
Raspunde

545

Acum 9 ani

premiu maxim pentru scuipator. bravo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus