Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dupa Ariton, si Bicher comenteaza: 11,8% pentru PDL Sibiu, un dezastru

Fost președinte al organizației municipal a PDL Sibiu, Cristian Bicher îi reproșează președintelui organizației județene, Raluca Turcan  scorul obținut de partid în municipiul Sibiu. ”Dacă primarii PDL, 21 la număr, au realizat un scor așteptat cât de cât, având în vedere contextul politic actual, rezultatele înregistrate în orașul Sibiu sunt un dezastru. De la 23% la deputați și 27% la senat, în decembrie 2012, la 11,83% pentru europarlamentare este de neacceptat. Unii cu simțul răspunderii când greșesc își dau demisia”, a scris Bicher într-un comunicat de presă, anunțând că nu pleacă din partid.  ”Ce șanse avem să obținem un post în administrația publică în Sibiu cu așa o conducere? Răspuns: avem șanse să oferim celor care nu sunt din Sibiu, dar au protectori buni, un post călduț în parlament”, mai scrie Bicher.
Fost contracandidat al Ralucăi Turcan la șefia organizației județene, Cristian Bicher s-a situate în interiorul partidului ca un critic al noii conduceri. 
Vicepreședintele PDL, Raluca Turcan, i-a răspuns într-o conferință de presă senatorului Ion Ariton, care avea și el critici la adresa rezultatului organizației, spunând că ”Este dezamagitoare reacția lui și credem că este rezultatul frustrării că PDL Sibiu este pe locul 6 la nivel național”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

secera

Acum 9 ani

ba pdlistilor in 2010 ce ati facut? *** in gura de bulangii
Raspunde

dezastru

Acum 9 ani

ce cauta moldoveanca asta in sibiu? ori moldova ori bucuresti ori sibiu. nu se va lega nimic de orasul asta
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

\"Primarii si -au facut datoria \".Mãi, tânãrã generatie politicã, de cand jobul primarului e campania de partid? De pe timpul lui Dej si Ceausesecu. De ce in sate \"electorii \" voteaza partidul primarului, iar in orase, nu (prea) ? Nu se vede frauda politica a vãtafilor satelor ? Aici incepe reforma civica. Suntem mai departe de civilitate decat ne inchipuim. Vezi Cisnadie, Selimbar, etc. .
Raspunde

unul

Acum 9 ani

Domnule Bicher am si eu o intrebare pentru dumneata si pentru domnul Ariton, UNDE ERATI INTRE 25.04.2014 SI 24.05.2014? cumva in campanie, ca nimeni dar absolut nimeni nu a mai auzit de domniile dumneavoastra de la alegerile judetene,scum veniti cu acuze ca nu sa obtinut scor bun la Sibiu? SA VA FIE RUSINE . daca puneati si domniile dumneavoastra umarul poate acceptam criticile dar asa va repet SA VA FIE RUSINE DE COMPORTAMENTUL PE CARE-L AVETI.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Prin carciumi, ca de obicei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus