Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-11°C

Sibiu Challenge amenajeaza 20 de zone sportive in Parcul Subarini

Cea de-a treia ediție ”Sibiu Challenge”, organizată de PUMA Club Sibiu, se va desfășura în perioada 7-8 iunie în diverse locații din Parcul Subarini. Sibiu Challenge este o acțiune locală de conștientizare a importanței de a practica un sport și totodată un prilej pentru cluburile sportive din oraș să-și recruteze viitori practicanți ai unui sport. Sibiu Challenge oferă participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată din partea instructorilor.

În fața Stadionului Municipal, pe zona de asfalt și de iarbă, pe pista de atletism a stadionului Municipal și în zona Cupolei din parc, vor fi amenajate aproximativ 20 de zone de sport în care cei interesați pot practica în mod gratuit după preferințe: fotbal, mini-fotbal, baschet, escaladă, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale, badminton, rugby, escaladă, atletism, mountain-bike, camping, activități pentru copii etc.

”Anul acesta ne-am propus să ne extindem aria și perioada de desfășurare a evenimentului și să oferim sibienilor și tuturor celor interesați un prilej să practice sporturile preferate sau să încerce noi activități sportive sub îndrumarea instructorilor noștri specializați”, a declarat Adrian Bibu, coordonatorul proiectului.

Evenimentul include și un concert în aer liber al tinerei trupe sibiene, For Jacks.

În ziua de duminică va avea loc un concurs de înot din cadrul Bazinului Olimpia și unul de mountain bike, organizat cu sprijinul Tură în Natură.

Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus