Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Copiii sunt asteptati in week-end la Targul National de Jucarii

Complexul Național Muzeal ASTRA organizează în week-end cea de-a VII-a ediție a Târgului Național de Jucării.

În Parcul Tineretului vor poposi aproximativ 70 de meșteri populari, creatori de jucării ecologice, păpuși, miniaturi, obiecte din ceramică și din lemn, toate destinate copiilor. De asemenea vor fi puse în vânzare cărți sau obiecte de vestimentație pentru cei mici. Aceștia vor putea să se delecteze cu savuroasele mere coapte în aluat, sucuri naturale și turtă dulce.

Târgul va fi deschis sâmbătă, 31 mai, de un concert al corurilor reunite ale școlilor Gimnaziale “Regele Ferdinand” și “Radu Selejan”. Atât sâmbătă, 31 mai, cât și duminică, 1 iunie, copiii sunt așteptați să participe la ateliere de modelaj în lut, confecționat păpuși din ață și moriști din hârtie, cusături pe pânză. Centrul “Helen Doron English” va organiza, în 31 mai, diferite jocuri pentru copii, ateliere de realizat mărgele din lemn, jucării din pâslă, măști din diferite materiale, pictură pe față.

“Așteptăm copiii Sibiului, și nu numai, să admire, să cumpere si să se distreze. Între orele 10:00 si 18:00, parcul va răsuna de bucuria nevinovată a copiilor”, a declarat muzeograful Ioana Luca.

Târgul se va desfășura în perioada 31 mai-1 iunie 2014, în Parcul Tineretului din Sibiu între orele 10:00-18:00.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus