Luni,
01.03.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

50% dintre biletele la FITS au fost vandute. 25 de spectacole sold-out

Biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu au fost puse în vânzare încă din aprilie, motiv pentru care, directorul FITS, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că 50% dintre bilete puse în vânzare au fost deja cumpărate.

”Am reușit să menținem prețurile anul acesta, e un semn de respect pentru sibienii și turiștii care vin la festival. De asemenea, e primul an în care am reușit, cu eforturi, să punem biletele în vânzare încă din aprilie. Și mai mult de jumătate din bilete sunt deja vândute, o treime dintre ele s-au cumpărat online, iar 25 de spectacole sunt deja sold-out”, a spus Constantin Chiriac, directorul festivalului.

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu, organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va reuni timp de 10 zile participanţi din 70 de ţări, ce vor prezenta 350 de evenimente în 66 de spaţii de joc, aşteptând zilnic un public estimat la 62.000 de spectatori. Biletele pot fi achiziționate de la Agenţia Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 (de luni până vineri între orele 11:00 şi 18:00, iar sâmbăta între orele 11:00 şi 15:00), precum şi online pe www.eventim.ro. Intrarea este liberă pentru evenimentele în aer liber, precum şi la evenimentele speciale (conferinţe speciale, spctacole-lectură şi film).

Nu se pot face rezervări de bilete pentru spectacolele din cadrul Festivalului, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Bula

Acum 6 ani

Cifre umflate de-un AROGANT HOT. Toate sub obladuirea Primarului Johannis... Cel mai la moda fel de furt din Bugetul Local la indemana tuturor Primariilor din tara: Zilele Orasului X; Festivalul Tuicii din localitatea Y; Festivalul Branzii din localitatea Z; etc. Conform principiului:\"Cultura nu poate fi cuantificata-n bani\", Johannis cu Chiriac fura mai cu staif: Festivalul International de Teatru din Sibiu... ALO POLITIA! ALO DNA!
Raspunde

terente

Acum 6 ani

frumos nume tiai tras da frustrarea in voi stai s-a vezi cind incepe turisti de aia cu euroi nu cu lei precajiti ,va doare sifonarilor si detrtactorilor traiti in sibiu sdi tot injurati la tot ce se face bun in sibiu .la voi la catunele vpastre si lasati frustrarea ca dauneaza grav sanatati
Raspunde

hai

Acum 6 ani

doamna dorina nitu, vad ca ati invatat sa faceti copy paste. Dar totusi inainte de a da comunicatele teatrului, ati citit ce publicati? ati auzit de documentarea unui articol inainte de a scrie? In Sibiu, oricit s-ar strofoca, pe spatiile unde se desfasoara FITS nu exista sa fie emise in intervalul orar al programului 20.000 de bilete pe piesele de teatru anuntate. Sunt in total 44 de piese de teatru, si citeva de muzica cu biletul in tot programul festivalului. Restul sunt programe gratis la popor in spatii publice. Oricit ati socotii nu iese! Sa nu mai vorbim de cei 62.000 PE ZI. Adica jumate din populatia Sibiului zilnic sa fie la programul festivalului. Hai!!! nici la revolutie nu au iesit atitea!!! Totusi !!! Daca aceste texte sunt pur si simplu reproduceri copy paste, adica reclama platita, ar fi etic, sa o semnalati cu sintagma PUBLICITATE PLATITA. Altfel cum pot sa mai am incredere in informatia care transmiteti in general in articolele ziarului?
Raspunde

@terente

Acum 6 ani

In limba romana exista punct si virgula pt. toata lumea, nu doar pt. frustrati1 Foloseste-le ca sa intelegem si noi de ce esti suparat! in ceea ce priveste euroi... Nu intra in buzunarul niciunuia dintre noi... Ci tot in buzunarul celor care au... Dupa 2 decenii de festival la Sbiu n-am vazut mari realizari...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus