Miercuri,
05.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Andreea Esca isi lanseaza volumul "Ce-am facut cand am tacut" la Libraria Humanitas din Sibiu

Andreea Esca ajunge sâmbătă la Librăria Humanitas din Sibiu, unde îşi va lansa volumului de amintiri "Ce-am făcut când am tăcut".

„Andreea Esca este ştirea României. Sunt generaţii care au crescut cu ea în minte, pe ecranul ProTV. Însă o jurnalistă de ştiri profesionistă nu le vorbeşte oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de ataşantă, trebuie să rămână şi impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip şi voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită ştiri despre ea şi despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea păşeşte dincoace de ecran, printre noi“, a spus Cristian Tudor Popescu.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 7 iunie, de la ora 17:00. Cartea este cel mai bine vândut titlu al Editurii Humanitas la târgul de carte Bookfest, care a avut loc în București zilele trecute.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

filosoful

Acum 8 ani

mai bine taceai in continuare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus