Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Surse: Ilie Vonica a lasat cinci pagini scrise | Foto

Apelul la 112 care anunța tentativa de suicid a lui Ilie Vonica a fost recepționat la ora 12:16, în cursul zilei de marți. La momentul în care s-a aruncat, acasă se afla doar menajera. Cei care anchetează situația au descoperit în casa  omului de afaceri cinci pagini scrise de mână, prin care se pare că Ilie Vonica și-a motivat gestul, au declarat surse apropiate cazului pentru Turnul Sfatului.
”În urma apelului la 112 la fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție. În prezent se fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul. În acest moment nu avem scenarii de la care să pornim”, a declarat Luciana Balteș, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Omul de afaceri sibian s-a aruncat de pe cel mai înalt punct al casei sale, situată într-o zonă liniștită a orașului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

53 comentarii

Cititor

Acum 9 ani

Vreţi să explicaţi ce-i cu poza, domnii/doamnele redactori?
Raspunde

bula

Acum 9 ani

e casa lui vonica
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

In astfel de situatii limita d.p.d.v. emotional/existential, omul ia in calcul in special la 2 entitati: apropiatii/familia si propria persoana. Se pare ca in cazul D-nului Vonica, propria persoana a primat, din moment ce a produs suferinta premeditata familiei. Lasitate inexplicabila. Doar sinucigasii pot intelege.
Raspunde

mr Gusto

Acum 9 ani

******
Raspunde

@3 Andrei

Acum 9 ani

Nu vorbi de lasitate... doamne fereste sa nu ajungi intr-o situatie atat de disperata incat sa nu mai vezi alta scapare decat moartea! Nu stii ce a fost in sufletul lui...
Raspunde

Bsi_Hermannstadt

Acum 9 ani

Pai ce sa fie daca a privat nevoiasi reali de banii pe care i-a furat el? Doar n-o sa zicem vai saracul, este un gest clar de lasitate. Au facut atatea cu bani furati, la fel si Carabulea, cei mai bogati oameni din judet..
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Hotul asta de care vorbesti a facut ceva ptr sanantate, ceva ce la spitalul judetean nu prea gasesti.
Raspunde

claudia

Acum 9 ani

Dumnezeu sa il ierte!
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

A facut ceva pentru el, nu pentru sanatate, idiotule. Ca activa in domeniul sanatatii asta e altceva. Ia du-te la clinica Polisano, vezi, e gratis?
Raspunde

zara

Acum 9 ani

Atunci du te la judetean sa te pape soarecii gigi...
Raspunde

Claudiu

Acum 9 ani

Dumnezeu sa il ierte !
Raspunde

@gigi prostanu

Acum 9 ani

Pai si tu cine crezi ca face ceva doar ptr tine cap sec? Primul ministru? Primarul? Nu toanta mica. Toti fac ptr ei si implicit sau indirect ptr tine. Dar cum este un brasovean batut in cap nu poti intelege asemenea lucruri. Dar e ok, incet o sa se duca naibii si Polisano iar atunci o sa fi fericit cand mergi la spitalul judetean ptr ca e gratis, fara sa bagam in calcul \"spaga\" sau \"atentia\" care se cuvine ca cineva sa iti ai in calcul viata ta cea patetica. Hai pa buburuza mica si inexistenta.
Raspunde

@gigi

Acum 9 ani

Nu prea intelegi care e diferenta intre spital public si spital privat. In primul beneficiezi de servicii gratuite in cazul in care esti contribuitor CAS, in al doilea platesti (in totalitate sau partial, in functie de acordul pe care il are spitalul cu CAS) serviciile. Asa este peste tot in lumea asta. Nu discutam preturile practicate, intrucat nimeni nu te obliga sa le achizitionezi serviciile. Dumnezeu sa il ierte pe Dl. Vonica, caci cu bune si rele, a reusit sa ridice nivelul serviciilor medicale in acest oras si sa atraga medici tineri si competenti. Sa fim seriosi, cati dintre noi nu am fost nevoiti sa plecam in alte judete/orase, considerand ceea ce ofereau spitalele publice din Sibiu sub nivelul acceptabil inainte de existenta clinicilor Polisano?
Raspunde

forza

Acum 9 ani

foarte bine,atatia bani si tot mai vrei.....nu ii mai satura Dumnezeu pe astia si alti mor de foame
Raspunde

EU

Acum 9 ani

UN OM SARAC SI CINSTIT CU FRICA DE DUMNEZEU NU RECURGE LA UN ASTFEL DE GEST , ISI DUCE TRAIUL DE PE ASA CUM ESTE . MULTI AR TREBUI SA-I URMEZE GESTUL LUI VOINICA .PANA A LUAT BANII DE LA OAMENI SARACI SI I-A BAGAT IN BUZUNAR A FOST BINE ACUM ....TOATE SERVICIILE MEDICALE OFERITE LE-A FACUT TOT PT EL NU PT CEI SARACI , CATI BANI IAU INTRAT IN BUZUNAR. DACA NU SE SIMTEA CU MUSCA PE CACIULA CU FACEA ACEST GEST .
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Noroc cu EU, dăşteptul , care a descifrat mecanismul instinctului suicidal. Se pare că e de ajuns să umblăm cu capul gol și eventual cu un spray de muște în buzunar.
Raspunde

DILEME

Acum 9 ani

EU =ai dreptate, dar inca sunt prea multi inca! Oricum ,am auzit ca selectia angajatilor era facuta tot pe pile, relatii si interese... Dar tot nu inteleg , de ce spital privat in curtea spitalului de stat? si daca sotia decedatului era ara bogata ...la ce ii mai trebuia sa ocupe un pst de professor la universitate> DILEME.
Raspunde

nelutu

Acum 9 ani

sotia si familia sa avea probleme si trubuia sa fie linga ia, asa este normal.
Raspunde

romy

Acum 9 ani

DUMNEZEU SA L IERTE. A FACUT ACEST GEST PENTRU CA II CRAPA OBRAZUL DE RUSINE .AU MAI TOT FURAT SI ACUM LI SA SPART ULCIORUL CARE A TOT MERS LA APA. LACOMIA ASTA LE ADUCE SFIRSITUL LA MULTI MILIONARI.
Raspunde

bogdan

Acum 9 ani

oare cate familii din Sibiu traiesc din salariile de angajati ai companiilor dr. Vonica? asa ca cei care tot acuzati de furt si de hotie si de bagat banii in buzunar ar trebui sa vedeti si ce a facut cu banii eventual furati. spre deosebire de cei din Bucuresti care pastreaza totul in conturi externe, cel putin aici s-au creat si locuri de munca. oare ce se va intaimpla acum cu ele?
Raspunde

moise

Acum 9 ani

Odihna vesnica si Dumnezeu sa-l odihneasca.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Si din nou, prostia primeaza! Explicati cum a furat Vonica banii saracilor mai pomanagiilor. Polisano e cel mai modern spital privat poate chiar spital punct, din regiunea centru. Foarte multi oameni au venit aici sa se trateze sau sa isi faca analize pe mai putin decat ar fi dat la stat in mita, iar la polisano sunt tratati mult mai bine in conditii umane. Mai ai si un lant de farmacii, o fabrica de medicamente si o firma de import si distributie medicamente, eu zic ca e foarte usor sa acumulezi avere fara sa furi. Si pentru voi miticii avere nu inseamna neaparat bani lichizi (bani cash ca sa intelegeti) ci si proprietati si bunuri. Asa ca hai nu mai faceti pe Robin Hoozi care cred ca inteleg ceva din mediile de afaceri mari. (cum am mai zis, trebuie si facultate de economie si sa traiesti in mediile astea ca sa vezi cum se intampla totul)
Raspunde

geo

Acum 9 ani

Din punct de vedre al serviciilor medicale Sibiul risca sa revina la nivelul de acum 20 de ani. Mare tragedie. Ce ar fi fost daca i-ar fi cercetat in libertate? Erau violatori in serie, pedofili.. pericol social? Ancheta se refera la niste tranzactii consmnate in acte iar actele sunt deja la procurori. Ne intoarcem la anii \'50: \"ii arestam ca spun ei tot...\"? S-ar fi evitat tragedia, poate ar fi fost gasiti niste vinovati, s-ar fi recuperat eventuala paguba...Eu nu cred ca s-a facut ceva cu stirea lor in schimb stiu ca au ajutat pe foarte multi oameni aflati la nevoie, fara a chema televiziunile sa-i arate.
Raspunde

Sibian 5000

Acum 9 ani

Dumnezeu sa il ierte ! Cine sunt toti oamenii care il judeca? De ce sa-l judeci daca nu stii cu ce probleme se confrunta ? Poate cineva sa stie ce era ii sufletul sau? Cinste lui ca a construit un imperiu de 100 de mil de euro ! Sa construiasca fiecare macar jumatate apoi sa vorbesca !
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

*****
Raspunde

????

Acum 9 ani

In alea cinci pagini nu a scris doar cateva randuri despre Iohannis, \"apropiatul familiei Vonica\", cum scria chiar in ziarul acesta?
Raspunde

om norma

Acum 9 ani

****
Raspunde

George

Acum 9 ani

Sunt medic,,,nu mai profesez de ani buni.Din pacate fiecare medic din Romania trebuie sa intinda mana ca sa primeasca ceva .Sunt mult prea putini cei care nu cer.Ca urmare medicina se face pe bani grei ,CAS-ul este onorific fata de banii care ii invart domnii doctori. Sper sa plece copilul meu cat mai repede din aceasta tara ,daca eu nu am reusit. Acest act suicidal este rezultatul blestemelor atator oameni privati de medicamentele care ii tineau in viata .Nici angajatii d-lui nu erau prea fericiti,iar partenerii si colaboratorii cred ca sunt pe la restaurante..petrec ..dupa care vor plange duminica convingator.Cineva azi imi zicea ca e rau pentru Sibiu ca s-a intamplat asa...pai sa vedem ...eu cred ca acest exemplu ii va tempera pe cei care jefuiesc permanent statul ..adica pe noi. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si sa ne bucuram de zambetul copiilor nostri. Dumnezeu nu uita si nu iarta ........
Raspunde

S.A.

Acum 9 ani

Incredibil cati retardati isi posteaza aici fericirea referitoare la decesul unui om care a facut enorm de mult pentru Sibiu. Care a ridicat standardele medicale sibiene la nivel european. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

Bsi-Hermannstadt;gigi;EU;DILEME;romy;forza.Intotdeauna frustratii se arunca pe necazul altuia cu o placere perversa,semidocta.Asa ca am sa va spun ca de la om normal,la frustratii de serviciu:MANCATI C...T!Ma tot sterg gagii astia de la Turnul Sfatului din motive morale desi ceea ce balbaiti voi este cu mult mai immoral,decat atitudinea mea frusta fata de niste mormoloci de c...t.
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

George de la tine care pretinzi ca esti medic si care se presupune ca ai facut oarece scoala ma asteptam la mai mult.In realitate esti tot un frustat,ca cei de mai sus.Asa ca urarea este aceeasi:MANANCI C...T!
Raspunde

emii

Acum 9 ani

fiecare asi merita soarta,eu am hernie de disc de 6 ani,nu mam operat hotiii astia mi-au cerut 4 mii de lei noi,, ca de nu paralizez, au trecut 6 ani, si inca traiescm si ei se anbogatesc pe spinarea fraerilor,ca tine...ca el....ca ala.......ca aia,,,,,,,,
Raspunde

S.A.

Acum 9 ani

Si, desigur, frustratii si analfabetii care isi revarsa problemele intr-un loc cu totul si cu totul neadecvat...
Raspunde

titi

Acum 9 ani

bai asata cu scumpetea la clinica ,polisano \' ,dute bala ,cluj ,tg mures ,iasov ,bucuresti s-a vezi aia ce va tapeaza de marafeti s-au crezi ca aia te repara pe gratis ,cita frustrare ,injurati pe aia care vau lasat fara locuri de munca nu pe oameni astia care au investit in locuri de munca si nu putrine ,frustratilor s-aunu vedeti ca s-a pus dihonia nationala pe sibiu ,va stam in git la multi mitici care ati invadat sibiul ,ba sistemul vostru medical de la centru mia respins un memoriu care ma privayt de locul de munca ,a dat dreptate la o ticaloasa de dectorita care asociata cu conducerea intreprinderi mea facut viata un cosmar ,in situati de astia ori cind poti claca ,ba astia care va bucurati sunteti din speta la aia cu capra vecinului ,apucativa de o afacere si vedeti ce inseamna dar s-a mai creezi si vreo 1000 de locuri de munca ,si tu bai ala cu johannis mai laso bai frustrat de iasov si vezi ca la voi colcaie de corupotie ,verificati lantul de farmasci catena si sibieni boicotatile produsele ,astia de la iasov a creat in sibiu de a lungu anilor cind am fost vinduti de comunisti si mai nou de cripto -comunisti numai sabotari si frustrari ,mergeti sdi vedeti ce a facut din statia de gara o halta ,din sitemul sanitar ce s-a mai vorbim ,in loc s-a transmitem compasiune familei injuram ,bai dute la orce privat si te angajaza in tara asta napastuita si vezi ce salar primesti toti minimu pe economie s-a nu mai vorbim ca pe cartea de munca veti avea mari surprize si la pensie te trezesti ca aijumatate din vechime,omul asta a creat bunastare sibienilor si nu numai dumnezeu sa-l ierte ,si asta cu medicamentele este practica veche de la comunisti incoace cu retetele compensate ,tot deauna se epuizau medicamentele compensate inaine s-a apara in farmaci ,vezi doamne acum s-a descoperit apa calda ,votati psd ca astia va aduce numai lapte si miere si dupa amar si fiere
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Cate imbecilitate in cometariile multora, care habar nu au ce greu este sa construiesti o afacere! Multi nu ati fi in stare sa puneti pe picioare o afacere ca a lui Vonica nici daca ati avea fonduri nelimitate. Mi se pare de-a dreptul scarbos sa aruncati cu noroi intr-un om care a adus beneficii orasului, era vorbit de bine de toti apropiatii si care din nefericire, a ajuns intr-o situatie atat de disperata, incat a vazut in suicid singura solutie. Este un om dupa care imi pare realmente rau.
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

emii,singura deosebire dintre tine si frustratii pe care I-am abordat mai sus este ca tu esti un frustat cu hernie de disc si putin mai analfabet (imbogatesc se scrie cu\"m\" nu cu \"n\")In rest iti spun acelasi lucru,simplu si la obiect: MANANCI C...T!
Raspunde

ptr. admin

Acum 9 ani

forumul , pentru aceste situatii, este GROTESC
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

cautati semnificatia cifrei 5! nu este nimic intamplator!
Raspunde

@ TURNUL SFATULUI

Acum 9 ani

Nu isi au rostul comentariile. Toti frustratii isi vor da cu parerea, ori nu e cazul, putin respect ar fi mult mai indicat, e vorba de moartea unui om. Daca nu-i opriti voi, astia vor arunca cu venin in toate directiile pentru ca atat pot, altceva nu stiu si evident nu sunt in stare.
Raspunde

petru

Acum 9 ani

D-zeu sa il ierte! Sibiul a pierdut foarte mult din disparitia acestui OM DEOSEBIT.Respect pentru tot ce a realizat.Dumnezeu sa ii intareasca familia.
Raspunde

adriana popp

Acum 9 ani

DUMNEZEU SA-L IERTE ! SI sa ajute familia sa-l ierte si sa-l inteleaga, pentru ca nu a fost un gest de lasitate, eu spun ca a fost un incident determinat de evolutia ultimelor evenimente, dar...si de EXPUNEREA LA RADIATIILE ELECTROMAGNETICE!!! Sa nu uitam ca in casa domnului doctor se aflau o multime de obiecte electrocasnice! O casa inteligenta...dar care te omoara! Lungimea tuturor cablurilor electrice din casa domnului doctor depasesc 5 km!!! Poate este greu de crezut,dar este adevarat. Primele simptome ale expunerii la radiatiile electromagnetice constau in starile de disconfort, cauzate de afectarea campului informational si energetic al omului. Alte simptome sunt starea generala de oboseala, pierderea memoriei, durerile cronice de cap, stari de somnolenta, insomnie, fatigabilitate rapida, ameteli, DEPRESIE, cat si PSIHOZE si NEVROZE cu PIERDEREA INCREDERII IN SINE. Atat cat l-am cunoscut eu pe DOMNUL VONICA, am vazut un OM luptator, generos si onest! DUMNEZEU SA-L IERTE!
Raspunde

the joker @ adriana popp

Acum 9 ani

..tu esti mai nebuna ca mine..radiatii electromagnetice auzi...bwahahahhaaaaa...
Raspunde

Alia

Acum 9 ani

Cum isi permite cineva sa il numeasca pe altcineva \" nebun\"?! De ce trebuie sa fim atat de insensibili si sa ne gandim numai lacat castiga unii, cum se exprima si sa vanam greselile gramaticale?! Mai bine pastram un moment de reculegere.Invatati sau incepeti sa iubiti,sa construiti si fiti buni. E pace si ne purtam oribil unii cu altii,ma intreb cum va fi in vreme de razboi?! Dumnezeu sa il odihneasca pe domnul Vonica !
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

om normal@ joker Am gasit semnificatia cifrei 5 ! Este de fapt 5-2=3,adica numarul spitalului une esti asteptat de corpul medical ca obiect de studiu.Au si camasa de forta.In rest ramane cum ne-am inteles:MANANCI C...T! Ca toti frustratii...
Raspunde

the joker @ om normal

Acum 9 ani

bravo! dar nu gasit din pacate semnificatia corecta. continua cautarea. obiect de studiu au fost intradevar toti cei neintelesi de-a lungul istoriei. ulterior au fost recunoscuti ca pionieri, spirite avangardiste si unii chiar genii intelectuale. iar la spitalul de care spui, sunt priceputi doctorii? in cazul tau au reusit ceva?
Raspunde

the joker @ alia

Acum 9 ani

Alia, imi pari o tipa draguta, cu bun simt si glezna subtire. as vrea sa ne cunoastem. cum putem lua legatura?
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

om normal@jokerPe langa ca esti dus cu pluta,ai si creierul mare cat creierul mic!Mai esti si agramat.Adica tot tacamul ca un hiperfrustrat care isi motiveza propriile nereusite in viata improscand cu c...t in toata lumea.Asa ca ramane cum ne-am inteles: MANANCI C...T!
Raspunde

the joker @ om normal

Acum 9 ani

nu te mai screme atat sa scrii un raspuns. ai deja gura plina de stii tu ce...te-am facut fraiere. din vorbe. baga-ti pumnu in gura si taci.
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

om normal@jokerIn realitate tu nu ai nici o vina.Nici parintii tai saracii.Ei s-au straduit sa faca o treba buna,dar le-a iesit ceea ce se vede .Te uiti vreodata in oglinda?In oglinda sufletului tau negru si confuz!Asa ca ramane cum ne-am inteles:MANANCI C...T!
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

hahahahahhahahahaha...eu insa sper ca tu in realitate sa fii mai putin prost decat pari..
Raspunde

bula@the joker

Acum 9 ani

ai fost la polisano ??
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

de ce intrebi bula?
Raspunde

florinela nita

Acum 9 ani

Sper ca acum arde in focul iadului acest NEMERNIC care a facut avere FURAND BANII SI MEDICAMENTELE CANCEROSILOR!!! Poate exista ceva mai josnic pe lumea asta? Le doresc tuturor retardatilor care posteaza osanale pentru acest PORC , sa li se imbolnaveasca ce au mai scump pe lumea asta - copii, neveste, parinti, frati- de CANCER si apoi sa vada cum e sa umbli dupa medicamente... in timp ce nemernici ca acest jeg uman vonica faceau avere pe suferintele oamenilor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus