Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

A doua editie MTB XC Challenge incepe duminica, in Parcul Subarini

A doua ediţie a concursului de mountain bike, MTB XC Challenge, se va desfăşura duminică, 8 iunie 2014, în Parcul Subarini. Plecarea are loc din cadrul Stadionului Municipal din parc, în jurul orei 11:00. Cei care doresc, se pot înscrie la competiţie fie online pe site-ul www.turainnatura.ro, fie la faţa locului, duminică, începând cu ora 9:00.

Traseul competiţiei va fi pregătit şi marcat corespunzător pentru a evita complet zonele pietonale sau de trafic.

“În funcție de numărul de înscriși, îi vom împărți pe competitori în mai multe manșe pentru a evita aglomerarea traseului și eventualele accidentări. Se va parcurge traseul o singură dată, iar concurenții se vor califica în finală în funcție de locul pe care termină. Concursul are un caracter de dificultate ușoară ca și nivel, dar conține elemente care necesită un minim de abilități tehnice şi un ușor grad de dificultate: urcări si coborâri repetate, traversarea unor zone înguste, trecerea prin iarbă și pe poteci printre copaci, traversarea unor obstacole naturale”, a declarat Răzvan Morariu din partea Tură în Natură

Categoriile de concurs vor fi:

             Copii <14 ani însoţiţi de părinţi  - traseu 3 km

             Juniori 14 -19 ani – traseu 5 km

             Adulţi începători - traseu 5 km

             Adulţi avansaţi – traseu 9 km

             Feminin open – traseu 5 km

Câştigătorii pe fiecare categorie vor urca pe podium şi vor fi premiaţi de sponsorul principal al evenimentului, Hervis Sports.

Detalii despre traseu şi înscrieri pe http://turainnatura.ro/node/137.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus