Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ministerul pentru IMM-uri va avea un reprezentant la Sibiu

Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, a anunțat astăzi că ministerul pe care îl conduce va delega un om la Sibiu de la structura teritorială din Brașov, astfel încât relația cu oamenii de afaceri din orașul nostru să fie facilitată.

”Vom face demersurile pentru a avea un reprezentant la Sibiu. Sibiul este un pol economic dezvoltat și cred că IMM-urile trebuie susținute printr-un reprezentant aici”, a declarat ministrul Jianu.

Florin Jianu s-a aflat joi la Sibiu cu ocazia conferinţei internaţionale "Valoarea adăugată afacerii tale", organizată de Consiliul Judeţean Sibiu. El a mai menționat că reprezentantul guvernului va fi detașat la Sibiu de la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii și Cooperație Brașov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

alex

Acum 9 ani

Foarte bine! Dc nu se afla la sibiu oficiul pt imm?Este un pol f puternic
Raspunde

Xela

Acum 9 ani

\"Va delega un om la Sibiu de la structura teritoriala Brasov\". Brasovul este 10 clase peste Brasov.Isi mai trimite oameni si pe la Sibiu. Cindrea inghite tot.Pe nemestecate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus