Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Iliesiu catre Johannis: Ein Mann, ein Wort sau Alle deine Versprechungen sind leere Worte?

Senatorul Sorin Ilieșiu îi cere președintelui interimar al PNL, Klaus Johannis să nu sfideze istoria de 139 de ani a liberalismului românesc, prin fuziunea PNL și PDL. ”La recentele alegeri, PNL, al cărui prim-vicepreşedinte eraţi, a obţinut numai 18% din votul sibienilor, aşteptările fiind mult mai mari având în vedere că sunteţi la al patrulea mandat de primar al Sibiului. Dar, asemenea unui om de onoare, v-aţi recunoscut imediat ruşinosul eşec, fiind primul care aţi demisionat din conducerea PNL. A doua zi însă, aţi revenit incredibil în fruntea PNL înlocuind dictonul moral „Ein Mann, ein Wort” („Un om, un cuvânt”) cu proverbul amoral „Alle deine Versprechungen sind leere Worte“ („Toate promisiunile sunt vorbe goale”). Aţi preschimbat astfel eşecul de la alegeri în reuşită şi v-aţi asumat fără merit şi fără vot postura de preşedinte interimar al PNL, precum şi cea de candidat optim al aşa-zisei drepte unificate, la preşedinţia României. Domnule Johannis, de ce v-aţi dat demisia doar formal şi de ce nu îi lăsaţi în fruntea PNL pe cei care l-au condus către succes?”, îl întreabă Ilieșiu pe Johannis într-o scrisoare deschisă. ”Domnule Johannis, nimeni şi nimic nu vă dă dreptul să sfidaţi istoria de 139 de ani a liberalismului românesc din care s-a născut România modernă, şi nici apartenenţa PNL la familia liberală europeană”, mai scrie Ilieșiu în scrisoare.
Sorin Ilieșiu a fost ales senator la alegerile din 2012, pe listele USL, cu un procent de 57%. În februarie 2014 a fost exclus din PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

un retardat isi da cu parerea....o rusine pentru sibiu
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Doamne ce oras...am ajuns sa il citesc pe Iliesiu citand in germana....sigur aveti ceva in apa!!!!!!!!!
Raspunde

vasalie

Acum 9 ani

ai aparut securistule tea invoit ,tariceanu bai gunoi uman tu veziti de antenele la care te tuci cualt securist din pnl ,.ghise de la iasov ,johannis daca vrei s-a nu ai soarta lui antonescu vezi pe cine trimiti la talk -soou la tekeviziounilor mogulilor ca trimiti tot de aia care in loc s-a apereadevaru si s-a nu lase moderatori platiti s-a te improste cu noroi in loc s-a fiue paritate cheama tot de astia care au pareri diferite si infliltrati in pnl ,stiu ei de ce ,vezi scapa de asa zisi pnl cit mai repede ,si foartye bine ca vati aliat la parlamentu europei cu pp e astia de la psd au batut palma cu aia de le zice socialisti si care s-au opus intrari tari noastre in SENGHEN ,au obligati si acum intoxica lumea cu ticalosiile lor ,europa o condduce MERKEL , si de investiti masive avem nevoie daca vrem s-a nu ajungem o tara a nimanui si pfara perspectiva ,neam saturat de aceleasi povesti de 25 de ani ,pune picioru in prag ca astia au pus de o cloaca nu au nici o doctrina doctrina lor este jafu la bani publici si sifonarea lor pe investiti inexistente si faraonice fara s-a aduca locuri de munca si perspectiva ,vezi ca teai bagat in troaca porcilor ,formeazati echipe de propaganda impotriva acestor impostori si de dat cu rahat interesul lor s-a prosteasca boboru si s-a ramina nepedepsiti penrtru jaful facut in tara
Raspunde

mda

Acum 9 ani

Doamne cat este de imbecil retardatul asta analfabet care semneaza cu \"vasalie\". Cred ca asa sunt toti votacii lui Iohannis! Cand gaseste unul mai cu scoala, ca pupenklausul \"joseph\", il face pe loc Obergefreiter in primarie si Standartenfuhrer pe Turnul Sfatului! :)))))))))))))))))
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Stai cu mana intinsa in continuare pomanagiu de stanga. Tu du-te si voteaza cu cohoarta ta de oameni cu 8 clase si puneti-l pe Ponta presedinte, ca sa murim toti de foame.
Raspunde

mda

Acum 9 ani

Alt prost, pai ba pupenklausule, aici la Hermannshit iti da sasalaul de mancare ca sa nu mori de foame? Nu am nici o treba cu Ponta, Naumovici, jidan si asta ca si Iohannescovici! Nu votez cu niciunul dintre astia doi.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

4, Băi, mersi, ești un dulcic!
Raspunde

pt joseph

Acum 9 ani

*****
Raspunde

Iondelaionella

Acum 9 ani

Sibiu, oras cultural (de acum 7 ani), imi place sunetul tau ... cand vorbesc oamenii tai in limba lor educata si plina de respect ... Bravo!
Raspunde

@1-9

Acum 9 ani

adevaru e ca s-au adunat toti retardatii aici, probabil din lipsa unui forum unde sa se injure in liniste
Raspunde

John

Acum 9 ani

Băi,fie ilieșiu cât o fi de prost,aici cam are dreptate,ce încearcă chiolhannis la liberali e incredibil,adică se face frate și cu dracu(pdl și alte scursuri)ca să ajungă la ciolan,nu mai e vb în România de nici o doctrină,totul e o minciună gogonată,mai sunt doar două găști de escroci și trădători de țară ce-și sparg capetele între ei și care vor să ajungă la ciolan,restul e can-can....la pușcărie cu ei,cu toții!!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Dispari pensionar politic ce esti. Noi oricum votam cu cei care au realizat ceva pentru orasul nostru.
Raspunde

carina

Acum 9 ani

\"lehre Worte\"
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

Bai, John, iliesiu e fix in mintea ta, dandanachilor.
Raspunde

@14bibi

Acum 9 ani

Ești prost grămadă băi puppenklaus expirat!!!
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

Bai matracuca, din punctul asta de vedere, stau linistit. Mai prost ca tine nu se \"egzista\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus