Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
12°C

Cine va fi primul presedinte al noului partid al dreptei? VIDEO TSTV

În cel mai scurt timp, în teritoriu nu va mai funcționa nicio alianță cu PSD, fie că vorbim de PNL sau PDL, a anunțat președintele interimar al PNL, Klaus Johannis în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ”Nota generală este clar aceasta: PNL și PDL trebuie să se despartă acolo unde sunt alianțe locale de PSD și să meargă împreună și caute dacă e cazul de alșți aliați să formeze majorități”, a declarat Johannis. Legat de situația de la Consiliul Județean Sibiu, unde majoritatea este stabilită de tabăra care convinge consilierii FDGR să i se alăture, Johannis a spus că se va negocia. ”La Consiliul Județean Sibiu va trebui să existe discuții foarte serioase între cei implicați. Există dorința unei negocieri, Eu n-o să fiu parte din negociere, dar voi fi la curent cu ce se întâmplă”, a comentat liderul PNL. A precizat că nu vor fi lucuri senzaționale care se vor schimba, însă e posibil să fie schimbați vicepreședinții. ”Vicepreședinții pot fi schimbați. Acolo unde s-au schimbat majoritățile, ei au fost schimbați”, a mai comentat Klaus Johannis.

Președintele PNL a discutat și despre etapele prin care se va stabili cine va fi primul președinte al partidului ce va fi creat din PNL și PDL și a comentat recentele atacuri din presa centrală. Le-a transmis și un mesaj sibienilor: ”Funcția de primar e una excepțională și să fii primar al Sibiului este realemente o onoare și o plăcere”.

 

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

gheorg

Acum 9 ani

klaus poti sa faci cea mai buna alianta cu pretenultau vonica si s-a il iei si pe botes vine tavalugul spitalului judetean
Raspunde

1

Acum 9 ani

Cu pasajul cel subteran cum ramane , iar cand incep lucrarile la noul teatru ?
Raspunde

nedumeritu

Acum 9 ani

pe cind televiziunile antena 3 si nanasu tv [ghita ASEHOTII] va publica si averile si conturile bancare si a-pe lui ponta si dragnea +ceilalti baroni ,conti ,contese si alte personaje de singe albastru ,inainte de revolutie niste paduchi acum multi milardari in euro ,si tie bai gheo iti doresc aterizare usoara vezi s-a nu urmeze sefi tai pe care ii slujesti si esti platit cu toate sondajele voastre masluite si cu toata denigrarea la care va dedati asupra lui ,johannis uitate bine la viitoru presedinte ,s-a vezi atunci dna pe capul vostru ,s-al lasam si pe johannis s-a conduca tara ca voi ati conduso 25 de ani si rezultatu se vede dezastru national
Raspunde

Revoltatu

Acum 9 ani

Ati inceput deja maimute platite sa faceti scandal. In 2000 cand a venit sasu nici lumina pe strazi nu era, tocmai plecase un betivan ce si-a batut joc de Sibiu. Acum aveti un alt Sibiu si inca va legati de orice, babelor!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Turnul Sfatului, voi nu vedeți cât de necredibil e Marcu? Cu vocea lui subțirică, fără dicție, pune întrebări servile și lipicioase, mai afișează și reclamă la emisiunea lui tembelă, de la alt post de televiziune, chestie în premieră în media, voi sunteți orbi, ce naiba? În loc să lămurească problema sentinței de la Brașov, care circulă prin gazete, Marcu îl atrage pe Iohannis într-o atitudine arogantă și aducătoare de impopularitate. Groaznic interviu.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Marcu este pupincuristul oficial al lui Iohannis, de aia e musai sa fie prezent. Cica astia doi au si gusturi sexuale comune.
Raspunde

pentru 6.

Acum 9 ani

Tu nu esti sibian, nu mai scrie sub acest nume. fii cinstit.
Raspunde

pentru 6.

Acum 9 ani

Tu nu esti sibian, nu mai scrie sub acest nume. fii cinstit.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Bai sasulica din Stuttgart, uitat-te la IP-ul meu, asa cum m-am uitat si eu la al tau! Adica sibieni sunt doar aia care-i pupincuresc pe sasi? Uite ca mai sunt si sibieni demni, nu slugi cu creieri spalati. Am trait printre voi si va cunosc caracterele infecte, egoismul, lacomia si felul in care calcati pe cadavre ca sa va atingeti scopurile personale. Nu am nici cea mai mica stima pentru voi!
Raspunde

Andreei

Acum 9 ani

Mai bine in bezna curata decat in \"praful in ochi\" aruncat de Johannis impreuna cu adunatura lui de incompetenti. Au montat pe str. Viitorului, pe portiunea podul de tren-pod Libertatea, stalpi de iluminat in anul 2007 cand s-a daramat podul garii. Viitorului este o cale importanta de acces intre cartierele Lupeni, Resita, Gusterita si Lazaret, si restul orasului. Incet dar sigur, pe rand, incepand de prin 2008, becurile au fost sparte, cablurile rupte, si stalpii indoiti. Nimeni nu a vazut nimic. E logic, din moment ce strada a ramas in bezna cu doar 1 singur bec in acest moment. Femei cu copii, pietoni, sunt fortati sa mearga in bezna, si sa coboare in vagauna de sub pod. Ca rahat de inspectori are sasalaul? Cine raspunde de acei stalpi? Aparent nimeni. Electrica, intrebata fiind, zice ca nu ei raspund de stalpi, ci is responsabilitatea primariei. Mai mult, nici trotuar nu prea este este pe acolo, iti rupi gatul, iar pietonii tre\' sa infrunte temerar masinile si eventualele gropi. Unde s-a mai vazut intr-un oras ce se vrea exemplu, ca pietoni sa mearga pe acceasi suprafata cu masinile? Au preferat jegosii sa vanda fosta linie de tren ce lega Independenta de calea ferata, s-o vanda la bogatasii care intentionau sa faca mall pe fostul abator si Amilon, unde se putea largi si face trotuar la pietoni. De cinci ani de zile nimeni nu a reparat nimic acolo. Ce dovezi mai bune vreti ca Romania e tara nimanui, si ne conduc defapt niste oameni de nimic. Vreti dovezi mai multe de incompetenta a primariei? Strada respectiva nu a fost curatata de praf/nisipul din carosabil din anul 2000 cand am sesizat un consilier local care mi-era ruda, in pofida faptului ca este un trafic mare pe acolo, iar ploaia se strange ca intr-o albie. E clar ca sistemul de gospodarire nu functioneaza. Lucrarile se fac cu bani imprumutati, adica pe spinarea fraierilor care il aduleaza; Nu exista exigenta in standarde, nu se trag la raspundere cei ce fac lucru de mantuiala. Cum sa lasi tu E-on-ul sa sparga strazi proaspat asfaltate ca Mitropoliei, Alba Iulia, etc. Acei criminali care ar trebui pedepsiti aspru pentru dezastrul creat in mod repetat. Defapt nu avem un conducator. Politia locala ce asteapta? Ei nu pot face sesizari? Suficiente argumente pentru mine sa-mi doresc sa nu mai traiesc printre asa niste incompetenti. Dar nu ma voi sinucide ca Vonica, ci voi migra pe meleaguri unde sunt apreciat. Si las pe cei care apreciaza \"praful din ochi\" aruncat de mason, si se complac in mizeria de mentalitate mostenita. Mentionez ca apreciez ce au facut sasii din Sibiu, dar acest conducator mi se pare un pseudo-sas.
Raspunde

Andreei

Acum 9 ani

Tot eu, Mesajul de mai sus era dedicat afirmatiei celui de la punctul 4. Revoltatul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus