Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Tariceanu ii raspunde lui Johannis: Liberalismul va fi inlocuit cu doctrina `haos` a noului proprietar, Traian Basescu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu îi reproșează președintelui interimar al PNL, Klaus Johannis, că i-a jignit pe liberalii care nu sunt de acord cu fuziunea cu PDL. ”Conducerea demisionară, cea care a târât PNL pe un drum politic greșit, perseverează și escaladează în eroare, împingând partidul spre dispariție", susține Tăriceanu într-un comunicat de presă. Referitor la afirmația lui Johannis că "liberalismul trebuie să trăiască în PNL, și nu în brațele unei formațiuni cvasi-politice hrănite de PSD", Grupul inițiat de Tăriceanu răspunde că "fuziunea cu PDL, care avansează ca și cum ar fi fost decisă deja de Congres, va marca sfârșitul PNL și, pe cale de consecință, liberalismul va fi dat afară din casa sa construită cu 139 de ani în urmă, după care va fi înlocuit cu doctrina 'haos' a noului proprietar, Traian Băsescu". ”Grupul nu este ”hrănit” de PSD, ci de dezacordul unui important număr de liberali vizavi de planul de desființare a PNL, dirijat din umbră de mai mulți ani de Traian Băsescu și al cărui complice a devenit zilele acestea domnul Johannis. Toate încercările Președintelui României de a-și asigura un suport politic după încheierea mandatului au eșuat și acapararea PNL pare să fi devenit ultima sa soluție. Astfel, el și oamenii lui se vor putea ascunde în spatele a 139 de ani de prestigiu liberal și vor încerca să facă uitate păcatele regimului Băsescu, care a fost renegat de electorat în două rânduri de alegeri. Din păcate, acest pericol nu a fost sesizat de un număr de colegi din PNL, printre care se află și președintele interimar", se mai arată în comunicatul transmis de Tăriceanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

gica

Acum 9 ani

mai lasa comentarile tradatorule ,vati pus televiziunile s-a intoxice masele ,sifonarilor ,ati furat la greu impreuna cu psd -udmr etc si acum cind s-a vina un adevarat om s-a scoata tara din rahatu in care ati bagato ,fabricati tot felu de acuzati la adresa lui johannis ,sew vada zi bai tericene cum tiai tras ordonanta de urgenta cind erai ministru de industrie ,dupa ce toiai traso singur teai demisionat ,ba astia de la antene cind ne prezentati si averile lui astia care vor s-a fie prezidentiabili ,ca deocamdata numai pe johannis il tot dati de ati devenit comici ca in bancurile cu securisti lui ceausescu sunteti penibili ,ba anchetew la firma bechtel si alte tepe trase la noi toti romanii ,ca nu din cauza luiu johannis avem cel mai mare grad de saracie din europa ,25 de ani ati fost numai voi ,.legile ticaloase pe care vi leati tras nu le facut ,johannis ,asta vrea s-a va demonstreze ca se poate dar lasat in pace ,s-a vezi dupa ce le arata la romanii de ce il voteaza sibieni cu scoruri de 90 la suta de 20 de ani ,la viitoarele alegeri nici nu trebuie s-a va mai prezentati cava bate cu scoruri cu 3 cifre ,de acea este disperare mare la voi la mitici la cloaca voastra de mangleala comuna ,ati praduit tara de platim 4-5 generati de acum incolo ,ba johannis nu este puradelu ala de i-se mai spune si dan diaconescu in direct de va pacalit cu otv si rezultatul se vede a fost o trambulina pentru a intra in psd ,de unde s-a va dea bulibasa asta 20 000 de euroi ,s-au nu ati vazut ce circ ieftin a facut cu olchimu a venit cu punguta de un ron cu ziare taiate s-a ne vinda gogosi ca acolo erau bani s-a cumpere ditai mai combinat [olchim ] ba taricene tragete pe dreaptaca ai sifonat destui bani si scrieti memorile ca politic esti o nulitate si un fripturist convins ,si nu mai da sfaturi ca nu te pricepi ,fi modest si vino la johannis s-ainvatati si tu si toti astia care va dati destepti cu ce se maninca economia ,ba sasi au fost gospodari ,alea 6 case nu face ca una viloaie pe care le aveti voi astia cu propaganda anti johannis,numaratile si pe alea ale sefilor vostri ,stiu persoane in sibiu care nu este primar si are vreo 100 de case excuzindul pe mentoru vostru de la jilava ,nastase se executa in direct ,ba ciuvica ala a devenit penibil ceface bani din om ,asta a uitat cind la bagat la pripon ,psd ,acum pupa la ei de dimineata pina seara ,ba regatene sasi au fost gospodari ca de acea este orasu asa cu este cladiri de 1000 de ani ,sramosi vostri in valahia traiau in bordeie si grote ,pina si bucurestiul vostru a fost construit tot de un cioban din marginime ,[bucur ]
Raspunde

SB

Acum 9 ani

excluzand greselile gramaticale omul asta are un pic de dreptate
Raspunde

corect

Acum 9 ani

I-au fost dictate prea repede.....Dealtminteri zice bine!A uitat-o pe aia cu părăsirea corabiei.
Raspunde

@1gica-trompeta

Acum 9 ani

Mai respiră băi slugoi fără creier și mai pune mâna pe o carte de lb română că devii tot mai imbecil,analfabet și o rușine pt acest forum și pt cel de la Tribuna....ți-ar sta mai bine gunoier sau cioban pt că postatul la comandă pe net e prea complicat pt tine măscăriciule!
Raspunde

Evitati-l pe sas

Acum 9 ani

Johannis UN îi iubește pe români DELOC. Nu mai trebuie să conducă români. Să-i conducă pe sașii lui, rămășițe ale FOSTEI prestigioase comunități germane. El l-a prostit pe Antonescu, împreună cu madam Văleanu (țigancă) să treacă la populari (ca să-i facă jocul cancelarului Merkel). Așa au rămas liberalii fără identitatea lor. Liberali, mergeți la Tăriceanu și păstrați-vă identitatea, iar dacă nu vă place de el, schimbați-l la primul congres, dar nu vă negați și nu vă părăsiți identitatea.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

gica trompeta le zice foarte bine,problema-l a ta trompeta securistao comunista,te afecteaza rau de tot adevaru,matrapazlicare.Te-ai ocupat si tu acolo sus cu jmangleala si aburirea prostilor?
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Corect comentariul tău,subscriu în totalitate,klaus-giratoriu e doar un păpușar naiv și grandoman în slujba masonilor externi și a bețivului de la Cotroceni iar tu,băi papagalule de la @6 de ce-i iei apărarea analfabetului-șef,el nu poate da o replică sau e deja mangă de beat??:)))))))))))))))
Raspunde

@5

Acum 9 ani

iar v-ati apucat de scenarii aiuristice,ba io m-am saturat sa traiesc tot prost din cauza unor incopetenti ca voi care va dati legi numai ptr,interesele voastre.A-ti distrus o gramada de familii si a-ti fugarit o gramada de romani in occident ca umblati numai cu manipulari, minciuni ptr. interesele voastre.Taricenu o vindut gazul din insula serpilor asta de ce nu o zici,gaz care ajungea Romaniei ptr, cel putin 20 de ani,de aia o fugit la psd-hotii lucra mina-n mana,n-au culoare politica.Ma io m-am saturat sa tot duceti voi politica de prosteala pe fata.
Raspunde

o

Acum 9 ani

Da al nostru cite o fi vindut sasilor ..Copii de romini scosi din scolile din centru pentru a fi acaparate de sistemul lui Germanix,.
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

[...]Apoi, inteleg de la persoane informate ca dl Iohannis a luat-o destul de nemteste. Sedintele conducerii PNL incep la ora fixa, nimeni nu iese din ele, la o tigara, la un telefon, la o mica socializare cu ziaristii. Se vorbeste organizat, totul cu ochii pe ceas, pe agenda fixata.[...]___***www.ziare.com/klaus-johannis/pnl/incercarea-lui-klaus-iohannis-1304147
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus