Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Atletism: Dana Loghin, ”personal best” ȋn proba de 3000 de m obstacole

Sportiva medieșeancă Dana Loghin a reușit performanța de a obține cel mai bun timp al carierei, la proba de 3000 de m obstacole, ȋnregistrând timpul de 10 minute și 13 secunde. Atleta a participat la ȋnceputul lunii la un Grand-Prix de seniori, ȋn localitatea Kalamata,
din Grecia.
Precedentul ”personal best” (PB) a fost de 10 minute și 20 de secunde, obținut anul trecut la Campionatul European de juniori, de la Rieti (Italia). ”Sunt bucuroasă că mi-am ȋmbunătățit timpul PB , dar știu că pot mai bine de atât. Am participat la seniori, deși sunt tineret. Restul concurentelor au fost senioare cu mult mai multă experiență decât mine. Obiectivul meu a fost să particip la Cupa Europei pe echipe, care se desfășoară la Tallinn. Ȋnsă, nu am reușit să mă calific la proba mea preferată de 3000 de m obstacole și o să alerg la 3000 de m plat săptămâna viitoare, sâmbătă", a declarat pentru Turnul Sfatului sportiva medieșeancă.
Dana Loghin a terminat proba pe locul al cincilea, ȋn timp ce câștigătoarea competiției a fost mult mai experimentata sportivă din Bulgaria, care a ȋnregistrat timpul de nouă minute și 57
de secunde.

Pregătire la Snagov ȋn vederea Cupei Europei, de la Tallinn

Ȋn acest moment, atleta medieșeancă  se află ȋn cantonament la Snagov, ȋmpreună cu lotul național de atletism, unde se pregătește pentru Cupa Europei. Sportiva va concura ȋn  proba de 3000 de m plat și ȋși propune un obiectiv măreț, alături de echipa României. Vrem să promovăm ȋn Super Ligă cu echipa României, primele 3 clasate promovează", a precizat Dana Loghin.  Competiția va avea loc sâmbătă, 21 iunie, ȋn capitala Estoniei, Tallinn.

Foto: contul de facebook al Danei Loghin

Autor: Adrian Stoinea

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus