Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Micutii fotbalisti de la FC Interstar au ”mancat” ACS Kinder-ul

Tinerele speranțe de la FC Interstar Sibiu au reușit o performanță notabilă, pentru fotbalul juvenil din județul Sibiu: au câștigat ediția a opta a "Cupei Odorhei". În finală s-au întâlnit cu cei de la ACS Kinder.  Categoria de vârstă la care au câștigat trofeul a fost cea rezervată juniorilor născuți ȋn anul 2007. Turneul s-a disputat pe perioada a trei zile, 13-15 iunie, ȋn localitatea Odorheiu Secuiesc.

Meci decisiv cu ACS Kinder

Pe lângă echipa sibiană, au mai participat la turneu alte cinci echipe, din mai multe județe:  ACS Tâmpa Brașov, FC Odorheiu Secuiesc, ACS Kinder Târgu Mureș, Unirea Ungheni și CS Luceafărul Cluj. Sistemul de disputare al meciurilor a fost ca fiecare echipă să joace câte un meci cu fiecare dintre cluburile de fotbal participante. Performanța este cu atât mai notabilă cu cât micuții fotbaliști au reușit să ȋnvingă toate echipele candidate la marele trofeu. Examenul cel mai dificil pe care l-au avut de trecut a fost cel din ultima partidă. Atât juniorii de la FC InterStar Sibiu, cât și cei de la ACS Kinder erau neȋnvinși și trebuiau să dispute ultimul meci una ȋn compania celeilalte, pentru a se stabili marea câștigătoare a trofeului. La finele unui meci dramatic, puștii sibieni au reușit să se impună cu scorul de 4-3 și, implicit, să câștige "Cupa Odorhei".
”Pentru noi acest trofeu reprezintă continuitatea muncii pe care am ȋnceput-o. Sunt încântat să constat că munca noastră își arată roadele. Până acuma am mai câștigat alte trei trofee, iar acesta este cel cu numărul patru. Această grupă este formată din copii talentați, de care sunt foarte mândru", a declarat pentru Turnul Sfatului antrenorul Daniel Murășan.

Alte rezultate notabile

Câștigarea trofeului nu a fost singura performanță obținută de micuții fotbaliști, la turneul de la Odorheiu Secuiesc. La alte categorii de vârstă, FC Interstar Sibiu se mândrește cu o serie de rezultate pozitive. La "categoria 2002", echipa pregătită de Ioan Bulea a intrat ȋn posesia medaliilor de bronz, după ce a câștigat finala mică a turneului. Şi la celelalte categorii, grupele Interstarului au avut rezultate notabile. La "categoria 2004", grupa antrenată de Vlad Taran a obținut locul patru din opt echipe participante, la "categoria 2005" formația lui Andrei Benedek a ocupat poziția a șaptea din doisprezece echipe, iar la "categoria 2006", trupa lui Daniel Murășan a obținut locul cinci din doisprezece participante.

Autor: Adrian Stoinea

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus