Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Sportivii de la PUMA Club Sibiu au obtinut 5 medalii de aur la Cupa Internationala de Vara

 Juniorii și seniorii PUMA Club Sibiu au luat parte în weekend-ul 7-8 iunie 2014 la “Cupa Internațională de Vară de la Oradea”, eveniment organizat la Sala de jocuri a Universităţii din Oradea, de către Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea. Sportivii şi-au măsurat forțele în probele de tull, tehnici speciale, spargeri forţă şi luptă tradiţională, atât la masculin cât şi la feminin, probe individuale şi pe echipe.

Lotul PUMA Club Sibiu format din 13 sportivi, care a luat parte la eveniment, a obţinut 5 medalii de aur şi locul II în clasament general la copii. Vlad Văcariu a fost numărul 1 la concursul de la Oradea, urcând de trei ori pe prima treaptă a podiumului de premiere. El a fost urmat de către Mihai Hanea şi Titus Bîja, care nu au vrut să plece din judeţul Bihor fără cea mai importantă distincţie.. A fost cea de-a opta ediţie a competiţiei şi un bun stagiu de pregătire pentru Cupa României din noiembrie.

Cupa Internaţională de Vară a României la Taekwon-do ITF, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a reunit  21 de cluburi sportive din 5 ţări (Belgia, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Ungaria şi România) şi aproximativ 288 de participanţi. Deschiderea oficială a competiţiei i-a avut ca invitaţi pe presedintele Federaţiei de S-E a Europei de Taekwon-do ITF – dl.Marius Oltean 6DAN, Master Frank Vanberghen-8 DAN-director tehnic pe Belgia, Annick Van Driessche-6DAN preşedintele Federaţiei Belgiene, pe dl. Szalay Gabor-5DAN secretarul general al federaţiei ungare, dl. Oprescu Cosmin presşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, dl. Ionel Bara-preşedintele Federaţiei Mondiale de Karate-do Shotokan Fudokan 8DAN şi dl. Marius Muti-preşedintele Colegiului centurilor negre din cadrul Federaţiei Române de Taekwon-do WTF.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus