Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Instantele sibiene se muta intr-un alt sediu pe 16 iulie

Conducerea Tribunalului Sibiu anunță că ultima zi în care instanțele sibiene vor mai funcționa în spațiile de pe strada Johann Sebastian Bach este 15 iulie 2014. ”Începând cu data de 16 iulie 2014, cele două instanțe își vor desfășura activitatea în imobilul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30 (lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu)”, se arată într-un comunicat remis Turnul Sfatului de către Tribunalul Sibiu.
În spațiul de pe Calea Dumbrăvii (foto) funcționa Centrul de limbi străine al Statului Major al Forțelor Terestre. Spațiul a fost eliberat, iar în prezent au loc lucrări de igienizare în vederea mutării Tribunalului și Judecătoriei.
Sediul celor două instanțe - Palatul Justiției, aflat pe bulevardul Victoriei – se află în reparații capitale și extindere din 2010, lucrări al căror termen de finalizare a fost decalat, fiind invocate vicii ascunse ale clădirii.

Foto: Google Street View

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

injustitie

Acum 6 ani

bai la cita chirie au platit si de citi bani se baga intro cladire de patrimoniu istoric national ,aia de pe bulevardu ,victoriei faceati o cladire noua ,s-au in casa alba de la dioda puteati s-a faceti cel mai modern tribunal din tara si s-a adunati iclusiv si curtea de apel de la tara de la alba ,nu s-a mergem noi de la oras [sibiu ] la tara la alba la curtea de apel ,ba umilinta totala s-a va conduca un catun
Raspunde

ptr injustitie

Acum 6 ani

nenicule, tu nu ai ce cauta la oras. La \"cultura\"pe care o detii, ai putea merge in clasa I, sa inveti sa vorbesti si sa scrii. Lasa tu balivernele si frustrarile pe care le manifesti si pune mana pe o carte, ca te rad si minoritarii de halul in care te exprimi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus