Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Concertul de la Muzeul Brukenthal se muta la Sala Thalia

Concertul de muzică americană „A Fiddler`s Tale“ de Wynton Marsalis de vineri 27 iunie 2014, care trebuia să se desfăşoare în Curtea Muzeului Brukenthal a fost mutat la Sala Thalia.

„Condiţiile meteo sunt improprii desfăşurării acestui eveniment, motiv pentru care am ales să mutăm concertul în sala Thalia”, a declarat Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Interpretează John McElroy - trompetă (SUA), Daniel Szasz - vioară, Ciprian Dancu – clarinet, Adam Raduly – fagot, Ionuţ Palagniuc – trombone, Valentin Desagă – contrabass şi Andrei Marcovici – percuţie. Participă actorul Florin Coşuleţ.

În program: W. Marsalis: A Fiddler’s Tale pentru narator, vioară, trompetă, clarinet, fagot, trombon, contrabas şi percuţie.

Concertul, care se va desfăşura de la ora 19:00, face parte din proiectul „Concerte Estivale. Zilele muzicale Româno-Americane”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus