Miercuri,
19.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Concertul de la Muzeul Brukenthal se muta la Sala Thalia

Concertul de muzică americană „A Fiddler`s Tale“ de Wynton Marsalis de vineri 27 iunie 2014, care trebuia să se desfăşoare în Curtea Muzeului Brukenthal a fost mutat la Sala Thalia.

„Condiţiile meteo sunt improprii desfăşurării acestui eveniment, motiv pentru care am ales să mutăm concertul în sala Thalia”, a declarat Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Interpretează John McElroy - trompetă (SUA), Daniel Szasz - vioară, Ciprian Dancu – clarinet, Adam Raduly – fagot, Ionuţ Palagniuc – trombone, Valentin Desagă – contrabass şi Andrei Marcovici – percuţie. Participă actorul Florin Coşuleţ.

În program: W. Marsalis: A Fiddler’s Tale pentru narator, vioară, trompetă, clarinet, fagot, trombon, contrabas şi percuţie.

Concertul, care se va desfăşura de la ora 19:00, face parte din proiectul „Concerte Estivale. Zilele muzicale Româno-Americane”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus