Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Salonul International de Arta Fotografica de la Sibiu anunta lansarea concursului

Organizat odată la doi ani, Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu anunţă amatorii de fotografie că s-a lansat concursul pentru ediţia din 2014. Tema impusă din acest an este "Abstract", pe lângă aceasta existând şi o temă liberă.

Această ediţie a Salolului de derulează sub patronajele Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Royal Photographic Society (RPS), Image Sans Frontière (ISF), United Photographers International (UPI) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Federaţia Internaţională de Artă Fotografică a apreciat ultima ediţie a Salonului de la Sibiu ca fiind de 5 (cinci) stele (maxim posibil), cotaţie ce menţine Salonul de la Sibiu în topul mondial al celor mai importante evenimente de gen.

"Patronajele sub care se va derula ediţia din acest an plasează salonul de la Sibiu alături de cele mai valoroase din lume. Aceasta este demonstrată şi prin girul dat de The Royal Photographic Society, organizaţie al cărui patron este Majestatea Sa Regina Angliei, sau de cel al celei mai mari federaţii din lume - Photographic Society of America", declară Liliana Popescu, managerul Salonului Internaţional de Artă Fotografică.

Ediţia din acest an este organizată de Fotoclubul Orizont şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu Consiliul Judeţean Sibiu şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus