Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Turcan: Sova nu va fi in stare sa faca nici macar o poteca spre Cotroceni

După ce săptămâna trecută, liderul PDL Sibiu, Raluca Turcan, a cerut remaniarea ministrului Şova, acesta și-a dat demisia. Turcan s-a întrebat vineri, în conferință de presă, dacă demisia a survenit din cauza incompetenței ministrului. ”Nu ştiu dacă Ponta a aplecat urechea la cererea mea sau a văzut că în mandatul ministrului Şova niciun proiect major de autostrăzi pe fonduri europene nu a fost aprobat la Bruxelles. Ba mai mult decât atât, riscăm să pierdem 1 miliard de euro pe proiectele de autostrăzi și alt miliard pentru proiectele feroviare, din cauza întârzierilor din ultimii 2 ani şi a incapacității Guvernelor Ponta de a semna noi contracte. În 2014 nu a fost trimisă nicio declaraţie de rambursare către Bruxelles, 0 euro şi 0 kilometri de autostradă, deşi au ţintit la 1 miliard de euro. Şova nu va fi în stare să facă nici măcar o potecă spre Cotroceni”, a declarat Turcan.
Liderul PDL a anunțat că îl va întreba pe noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, în legătură cu finalizarea autostrăzii Sibiu – Orăștie. ”Am înaintat trei adrese atât către CNADR, cât şi către Ministerul Transporturilor pentru a lua în considerare solicitarea cetăţenilor din comuna Cristian unde, modificarea proiectului autostrăzii, a dus la anularea construirii unui pasaj aerian peste autostradă. Acel pasaj urma să deservească 1019 ha de teren agricol, proprietăţi ale unor persoane fizice şi juridice. Pasajul, deşi era prevăzut în proiectul iniţial, a dispărut aşa cum dispar şi banii pentru construirea de autostrăzi”, a mai spus Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

foarte adevarat!
Raspunde

jery

Acum 8 ani

bai un baietel destept a vazut ca palaria este prea mare pentru capsoru lui ,intre rechini batrini ai psd nu rezisti daca nu execcuti ordinile si cum nu au iesit bani pentru inutila comornic -brasov au spus gata fate ca iti dai demisia si gata venit ala care a fost ministru de interne in perioada suspendari ,acel cal troian in usl si a fost siguru din tara care nu stia ca nu mai suntem 20 de miloane si uite asa nu s-a intrunit cvorumu de 50+1 si el facut ca dat demisia si astepte la cotitura si primit rasplata si in loc sa-l puna pe cindrea la minister ca asta s-a luptat ca sotia lui s-a aiba un job linistitor la parlamentu european ,el [ponta ] tot cu cine au stabilt rechini batrini ai psd
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus