Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Gant dupa alegerea lui Johannis in fruntea PNL: Sper sa-si poata atinge toate obiectivele propuse

Deputatul FDGR Ovidiu Ganț a salutat alegerea lui Klaus Johannis în fruntea PNL. ”Cu ocazia alegerii în funcţia de Preşedinte al PNL, deputatul Ovidiu Ganţ îl felicită public pe domnul Klaus Iohannis. Rezultatul zdrobitor demonstrează o cvasiunanimitate în rândul membrilor PNL, arătând încrederea şi aprecierea de care se bucură dl. Klaus Iohannis printre membrii acestui partid”, a scris Ganț într-un comunicat de presă. „Am colaborat excelent timp de 12 ani atunci când dl. Iohannis a fost Preşedintele FDGR, rezultatele formaţiunii noastre fiind pe măsură. Îi doresc domnului Preşedinte al PNL Klaus Iohannis mult succes în această nouă calitate şi sper să-şi poată atinge toate obiectivele propuse,” a mai scris deputatul FDGR.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

AHA!

Acum 9 ani

Păi ce să zică și lingăul ăsta handicapat de corcitură de șvab-ganț?normal că se ”gudură”pe lângă stăpânul klaus 6 case:)))))))
Raspunde

fred

Acum 9 ani

frustatule trompeta o ti precum cucu cintecu te plateste bine sifonarule antenele ai vazut ce scor a facut ,zdrobitir rau ,asta este imaginea si cum va arata in toamna infringerea voastra ciocoilor rosii ,asa ca puneti de o campanie meiatica securisto -comunista cum se pricepe antenele si nanasu tv ,vezi ca am auzit ca johannis cind era profesor a supt sdingele la vreo 500 de copii si mai are ascunse vreo 15 case cautatile atunci s-a vezi senzational ba e normal s-a aiba case ca este orasul lui natal dar voi astia de vati bagat in casele sasilor dincentru sibiului ,in loc s-a primeasca sibieni locuinte ati venit voi regateni si acum tot proliferati jigniri mars la voi in prazburgia si nu va mai dati sibieni pe televiziunile miticilor ca aia nu stie ca sunteti regatenii care ati invadat orasu si judetu ,mergeti in saracia voastra si nu mai va afisati invidia de oameni astia destoinici care au lasat o civilizatie si cu case ca la voi o asemenea casa este primaria la voi la casele de gainat si lut cu coperise de tabla nu aici la civilizatie
Raspunde

@2fred-analfabetu-trompetă

Acum 9 ani

Băi boule analfabet,nici acum nu poți scrie corect cuvântul ”frustrat”?sau așa l-ai copiat de pe ciorna celuilalt pupincurist jegos-joseph?du-te draq băi specimen retardat analfabet la oi,la munca,câmpului sau în construcții că asta cu postatu pe net e mult prea complicată pt tine rahatule!!!!!!!!și pastilele colorate pt băieții ”veseli” nu se pot lua cu vodcă de Cluj sau n-ai știut nici acest fapt?:))))))))))
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

gant esti in sant asa patesc lingaii !!!!!!!!!!!!!!!! felicita viitorul PDL herr gant
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

gant esti in sant asa patesc lingaii !!!!!!!!!!!!!!!! felicita viitorul PDL herr gant
Raspunde

Sturmbannführer

Acum 9 ani

..domnul Gant - la momentul oportun v-a prelua sectia de conducere fdrg - banatul nemtesc ( sud vestul romaniei ) in postura de Sturmbannführer ! omul potrivit - la locul potrivit ! Alea iacta est !!
Raspunde

ana

Acum 9 ani

AHA stai in banca ta si roaga-te la divinitate sa-ti dea minte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus