Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Consilier de 32 de ani pentru Klaus Johannis

Andrei Muraru este noul consilier al președintelui PNL, Klaus Johannis. Fost candidat al liberalilor pe listele pentru alegerile europarlamentare, Andrei Muraru (32 de ani) este doctor în istorie (Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi) şi a fost preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER) în perioada 2012-2014. Este cadru didactic asociat al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. Muraru a fost consilier la Cancelaria Primului – Ministru şi consilier al directorului general al Arhivelor Naţionale ale României. A obţinut mai multe burse în străinătate, dintre care amintim: Erasmus-Socrates la Universitatea Aristotel din Salonic, bursier New Europe College şi bursier al United States Holocaust Memorial Museum. Coordonator al volumului Dicţionarul penitenciarelor din România comunistă (1945-1967) (Polirom, 2008), coautor al volumului O istorie a comunismului din România, Manual pentru liceu (Polirom, 2008; ediţia a II-a, 2009) şi co-editor al Ghidului Arhivelor Naţionale ale României (Bucureşti, 2010). De asemenea, a publicat numeroase studii în reviste de specialitate. Andrei Muraru a participat la numeroase conferinţe internaţionale şi are frecvent contribuţii pe teme de istorie recentă. A fost decorat de Regele Mihai pentru contribuția adusă la cunoașterea istoriei monarhiei din România. Foto: Facebook, Andrei Muraru

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

curiozitate

Acum 8 ani

***www.reportervirtual.ro/2014/02/adevarul-renunta-la-colaborarea-cu-alexandru-muraru-atacatorul-liviei-stanciu.html am senzatia ca nu si-a ales bine consilierii, o sa-l coste scump
Raspunde

:))

Acum 8 ani

esti prin ceapa:)))....\"ala mic, care respire greu\" e frate-su intamplator sau nu si geaman, nu german :P
Raspunde

janosz

Acum 8 ani

rupeti odata ardealul de tara, ca si asa astia asta isi doresc sa se descurce singuri, sa stea acolo johannis sa conduca republica ardeal. votez ruperea ardealului de romania!!!!
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Pentru @3.janosz: daca vreti sa SUGERATI ca ati fi ungur (de ala rau, horthyst si separatist) sa PROVOCATI aici impotriva ungurilor, scrieti-va numele nu POLONEZ: janosz, ci corect maghiar: János...daca nu reusiti, dati varianta autentica ION_____ (Nu mai sunt boierii la putere/Nici rege de import pe tron/S-a luminat tovarasul ION/ Taran trudit, fara avere)
Raspunde

Ion Melute, care te prinde si te

Acum 8 ani

Pentru @4, Georg: subversivi ca intotdeauna minoritarii astia frustrati. Mai ales teutonții, care au o parere foarte buna despre ei insisi, bazandu-se pe selectarea gunoiului precum si pe alte uriase chestii deosebit de civilizate fara de care omenirea nu poate \"pogresa\" .
Raspunde

pt. fatuca de la #2

Acum 8 ani

sa-ntelegem ca-s doi frati gemeni: unu-i o jigodie si celalalt este om de bine si foarte bine?
Raspunde

ptr ion footaciosu

Acum 8 ani

Paranoici ca-ntotdeauna, majoritarii astia parasutati prin ardeal de aiurea. ce bine ca sunteti totusi o... minoritate.
Raspunde

dudu

Acum 8 ani

cenzurati ,bai astia cu patri -hotismu in singe ,cind estevorba s-a va aparati ticalosiile veniti cu patriotarde ,ba s-a intelegem de si johannis nu si-a declarat intentia de a deveni presedinte al tari lui copy -paste ,sunt doua televiziuni cu niste lachei platiti de numa i de casele lui johannis vorbeste ,pe cind si de averile potentialilor competitori a lui johannis ,s-a vezi la alde ,oprescu ,isarecu si alti cu escu averi de alea cu 6 zerouri in coada si in fata de la 10 la 100 ,ba disperare mare pe mitici venirea lui johannis la butoane s-a inchis la pravalie si afla tot amarasteanu de ce km de autostrada costa la noi de 6 mai scump la noi ca la frantuzi ,nemti etc ,pentru kati de la menester ,tu kati de ce cumulezi veniturile nu iti ajunge pensia nesimtita ,te mai duci si pe televiziuni si infierezi pe cei care suge singele boborului ,spune si de activitatea ta defost profesor si universitar ,afara de diplome fara acoperire ce ai mai facut ai taiat frunze la ciini si acum te bucuri de o pensie linistita in comparatie cu mine care am muncit si am o pensie nesimtita de 400 roni si nici dreptu de cumul de venituri ,halal gindire fanariotilor si manipulatorilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus