Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Sibiul va dansa pe ritmuri latino-americane in iulie la Latin Escape

Timp de trei zile, Sibiul va răsuna a muzică latino şi va dansa pe ritmuri ameţitoare de salsa, bachata, flamenco, merengue, cha cha, kizomba în cadrul Latin Escape.

Evenimentul, care se va desfăşura în perioada 11-13 iulie, este un festival dedicat dansului latino-american. Festivalul aduce workshop-uri de dans, concursuri şi petreceri latino desfăşurate în incinta Forumului German din Piaţa Mare, pentru pasionatii de dans, în perioada 11 - 13 iulie, dar și un concert live Havana Club Orchestra şi spectacol de dansuri latino-americane la scenă deschisă în Piaţa Mică, sâmbătă, 12 iulie 2014, începând cu ora 19.00.

Cele mai importante şcoli de dans latino din ţară au fost invitate la eveniment şi peste 20 dintre ele au confirmat deja prezenţa. Mai mult, atmosfera incendiară a festivalului va fi înteţinută timp de trei zile de cinci DJ renumiţi din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Cluj.

Nume sonore din comunitatea internaţională de salsa vor fi prezente la Sibiu pe parcursul celor trei zile de festival latino: Super Mario - The Million Moves Man (Anglia), Ronald şi Alba (Spania), Reda Dance (Franţa), Don Jose (Franţa), Lucas şi Amy Molina (Buenos Aires, Argentina). Aceştia vor susţine workshop-uri de dans şi muzicalitate pe toată perioada festivalului.

”Merită menţionat faptul că spaniolii Ronald şi Alba sunt campionii europeni la Bachata pe anul 2014, în timp ce argentineanul Lucas Molina, care va sosi la Sibiu alături de partenera sa, este celebru pentru spectacolul său de flamenco. Super Mario, unul dintre cei mai apreciaţi dansatori din lumea salsa, va susţine cinci workshop-uri la LATIN ESCAPE”, spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus