Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Harry Potter revine, intr-o noua povestire semnata J.K. Rowling

Personajul Harry Potter a revenit într-o nouă povestire, publicată online de scriitoarea J.K. Rowling, în care eroul acestei francize literare de mare succes este prezentat cu ocazia unei reuniuni şcolare, în jurul vârstei de 34 de ani şi puţin încărunţit.

Scrisă sub forma unui articol apărut în ziarul fictiv Daily Prophet, cu titlul "Dumbledore's Army Reunites at Quidditch World Cup Final" ("Armata lui Dumbledore s-a reunit la finala Cupei Mondiale de vâjhaţ"), această povestire de 1.500 de cuvinte le prezintă şi pe celelalte două personaje principale din trioul central al francizei "Harry Potter", Hermione Granger şi Ron Weasley - care formează un cuplu căsătorit.

Potrivit scriitoarei J.K. Rowling, Harry Potter "este pe punctul de a împlini 34 de ani", "are câteva fire de păr argintiu" şi "continuă să poarte acea pereche caracteristică de ochelari rotunzi despre care unii ar spune că s-ar potrivi mai bine unui băiat de 12 ani cu deficienţe în ceea ce priveşte aspectul vestimentar".

În timp ce cei trei buni prieteni privesc finala Cupei Mondiale de vâjhaţ - celebrul sport practicat la şcoala de magie Hogwarts, în timpul căruia ucenicii vrăjitori zboară prin aer stând călare pe mături şi urmărind mingi vrăjite -, Rita Skeeter, o jurnalistă răutăcioasă din romanele seriei "Harry Potter", vorbeşte despre vieţile lor într-o rubrică de bârfe şi cancan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus