Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Idei sportive? Primaria a deschis a doua sesiune de finantare pe proiectele sportive

Asemeni Agendei culturale a orașului, și pentru cea sportivă Primăria Sibiu anunță deschiderea unei a doua sesiuni de depunere a proiectelor în vederea obținerii de cofinanțare din bugetul local. În această a doua sesiune, proiectele celor interesați pot fi depuse în perioada 17 iulie – 18 august, la sediul Primăriei Sibiu, din strada Samuel von Brukenthal. ”Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de «Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive nonprofit de interes general», care poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu, la adresa www.sibiu.ro. Din bugetul local al municipiului Sibiu vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi”, se arată în anunțul făcut public de administrația locală.
În cadrul primei sesiuni de finanțare, administrația locală a selecționat pentru Agenda sportivă a orașului un număr de 42 de proiecte. Dintre acestea, în desfășurare în aceste zile este Red Bull Romaniacs.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu

Acum 8 ani

Reanfintati FC INTER SIBIU ! Puneti CUPA BALCANICA in vitrina clubului... sau macar a Primariei !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus