Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

"Doua liniute" de teatru cu Lia Bugnar

În 20 iulie, începând cu ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, va avea loc spectacolul „Două liniuțe”, după un text scris și regizat de Lia Bugnar.

„Două liniuțe” este prima piesă de teatru cu substrat educațional adresat tinerilor și mai cu seamă tinerelor femei, care trebuie să fie corect informate cu privire la grija față de corpul lor, în special din anii fragezi și deloc foarte conștienți ai perioadei adolescentine. Iniţiativa apartine platformei Cerculfetelordeştepte.ro cu scopul de a susţine dialogul cu femeile din România.

„Într-una dintre poveştile care se împletesc în această piesă de teatru aveţi toate şansele să găsiţi o asemănare cu ceva real, de care aţi auzit sau pe care un apropiat a trăit-o, un tablou al cuplurilor în societatea contemporană şi în acelaşi timp o lecţie de viaţă. Un motiv în plus pentru a vedea spectacolul este distribuţia, în care o să îi vedeţi pe Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Istvan Teglas”, spun organizatorii.

Preţul unui bilet este de 40 lei, iar biletele se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piața Unirii, Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus