Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Autocar rasturnat pe DN1, dupa ce i-a explodat un pneu

Un autocar s-a răsturnat la ieșirea din Sibiu spre Valea Oltului, în zona Mohu, după ce cauciucul din dreapta față al acestuia a explodat în mers. Autocarul s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului, astfel că nicio altă mașină nu a mai fost implicată în accident.

La bordul autocarului se aflau 21 de persoane, iar o treime au fost rănite în urma accidentului. Patru persoane au primit îngrijiri la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital. Alți doi adulți - un bărbat și o femeie -, dar și un copil se află în stare mai gravă și au fost preluați de ambulanțe. Aceștia vor fi investigați amănunțit de medicii de la Unitatea Primiri Urgențe din Sibiu.

Polițiștii au stabilit că șoferul autocarului, un bărbat de 48 de ani din Teleorman, nu a consumat băuturi alcoolice și circula regulamentar.

Foto: Mihail Din

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

ilie

Acum 9 ani

Caucioace uzate.ilie nu repara harburile.el vrea doar profit,nu si cheltuieli.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

..probabil avea anvelope resapate si a facut bum din cauza subtierii stratului de rulare al pneului
Raspunde

atlassib

Acum 9 ani

Dece nu spuneti ca autocarul apartine firmei ATLASSIB din Sibiu iar patronul acestei firme este: NEA ILIE DE LA PUSCARIE!!!
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Cică e TOP SECRET NATO ,de aceea nu se divulgă apartenența hârbului lui nea ilie-jilava:)))))))
Raspunde

mda

Acum 9 ani

Vorbiti de parca in fiecare zi am avea autocare sau tiruri rasturnate din cauza unei explozii la cauciuc. Se intampla sa mai si bubuie cate unul, poate sa fie si nou dar daca are un defect de productie poate sa plesneasca. Bine ca nu sunt victime si viata merge inainte.
Raspunde

brigadieru\'

Acum 9 ani

am inteles ca nea ilie a sabotat aeroportul ca sa fie la nivel de halta cfr dar de ce nu schimba anvelopele la autobuze?
Raspunde

kratos

Acum 9 ani

lol...Tribuna nu sufla nici un cuvintel :)
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Dar de ce nu spune nimeni absolut nimic despre frezarile din asfalt, lasate asa zile in sir. O anvelopa cu uzura mare(chiar daca este in limitele legale), in combinatie cu cateva protiuni de asfalt frezat si cu muchii ascutite, pot duce la probleme urate. Nu vreau sa aflati ce am simtit eu cand am luat o mughie de aia cu motocicleta. Bineinteles ca nu exista semne de drum in lucru.
Raspunde

cristy

Acum 9 ani

Pe trafictube este un clip, dar nu apare ca ar fi explodat cauciucul. ***www.trafictube.ro/autobuz-atlassib-rasturnat/ un like nu strica, multumesc anticipat. :)
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Potrivit Raportului Statistic al Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu anterior publicat, atat in Tribuna, cat si in Turnul Sfatului:___ PIETONII SUNT de VINA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus