Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ȋncepe turneul de beach volley "Sibiu Sands". 36 de echipe fac spectacol pe nisipul din Piata Mica

Au mai rămas doar două zile până când cei mai importanți voleibaliști din România vor ȋncânta audiența sibiană, prezentă la turneul de volei pe plajă "Sibiu Sands".

72 de voleibaliști ȋși vor arăta ȋndemânarea timp de patru zile, ȋntre 24 și 27 iulie, pe terenul de nisip special amenajat ȋntr-un centru istoric. Competiția este destinată atât amatorilor, cât și profesioniștilor, fiind repartizată ȋn trei categorii: Open Masculin, Open Feminin și Mixt. Odată cu introducerea categoriei Open Feminin, compusă doar din echipe de jucătoare profesioniste, "Sibiu Sands" a fost introdusă ca etapă ȋn Campionatul Național de Volei Feminin pe Plajă.

Teren de dimensiuni olimpice

Competiția oferă cele mai bune condiții pentru sportivi, pentru ca aceștia să se poată bucura de standarde internaționale de joc. "Pentru a oferi jucătorilor cele mai bune condiții de joc, au fost aduși în Piața Mică 230 metri cubi de nisip cu o granulație specială, pentru a recreea cât mai fidel condițiile de joc, pe care sportivii le întâlnesc la compețiile de afară, unde organizarea unor astfel de turnee este deja o tradiție.De asemenea, terenul special amenajat de la zero va fi unul de dimensiuni olimpice, cu cinci metri ȋn afara tușelor", a declarat Andrei Dinu, organizatorul evenimentului.

Meciuri disputate pe nocturnă

De-a lungul evenimentului, publicul va putea privi meciurile la cele mai ridicate standarde. "Spectactorii vor avea la dispoziție o terasă, un loc de joacă pentru copii și o tribună de 400 de locuri", a mai precizat organizatorul proiectului. Datorită numărului mare de echipe ȋnscrise, ȋn primele trei zile ale competiției, mai multe meciuri se vor disputa pe nocturnă, până la ora 23.

Regulamentul de desfășurare al competiției

Cele 36 de echipe participante vor juca conform regulilor Federației Internaționale de Volei, ȋntr-un sistem eliminatoriu. Ȋnsă, dacă una dintre echipe pierde, mai are șansa unui meci, decisiv pentru a avansa ȋn fazele superioare ale tabloului. Partida se va desfășura ȋn sistemul două din trei seturi. Primele două seturi se vor juca pâna la 21, cu diferență de două puncte. Iar setul decisiv, daca se impune, se va disputa până la 15, tot cu o diferență de două puncte. Referitor la timpul de odihnă, fiecare echipă va avea la dispoziție 30 de secunde pentru a-și reorganiza tactica, practicată în timpul meciului.  

Cea de-a doua ediție "Sibiu Sands" va ȋncepe ȋn 24 iulie, de la ora 09:00, și se va ȋncheia ȋn 27 iulie.

 

Sursă foto: www.ecosportteam.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

turist

Acum 10 ani

ba mam intors din iasov tristete mare pe acolo ,noroc ca mai anima atmosfera cite un urs cocotat pe un container menajer in rest zici ca este orasu fantoma ,ba siasa cum arata iasovu sunt 90 la suta din orase ,felicitari organizatorilor in sibiu nai cind s-a te plictisesti animatie ca la meca ,de acea au pus astia tunurile pe sibiu de ne izoleaza mediatic ,nici la prognoza vremi nu ne mai da media asa zisa nationala ,platita sui de noi toti sibieni dar la atia le convine numai bani nostri ,felicitari ,JOHANNIS asa va arata si tara daca se trezesc si valahi si moldoveni ,daca nu vaicareala nationala si drumu ,capsunilor ,castravetilor etc ,singurile joburi pentru romani disperati si fugariti de saracie in vestu europei si americi ,visu deaur a fiecarui roman
Raspunde

@autist

Acum 10 ani

Ba!!!Tu ai fost in Broscarie.
Raspunde

circotist

Acum 10 ani

se lucreaza,sunt la viaduct,care-i problema?
Raspunde

@2

Acum 10 ani

broscaria este mult mai atractiva ca iasovu ala al tau respingator.Chiar nu simti treaba asta,sau esti nesimtit.
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Mai lasati drogurile fericirii oferite de superman kakaklaus ca aveti creierul distrus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus