Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

150 de tablouri ale elevilor din judet expuse la Protectia Mediului

De săptămâna aceasta, sibienii vor putea admira la sediu Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, expoziţia de tablouri realizată de elevi din clasele I-X, de la şcolile şi liceele din judeţul Sibiu.

Expoziţia cuprinde 150 de creaţii menite să transmită mesaje despre cât de important este să protejăm natura.

„Tablourile sunt amplasate între o multitudine de specii de plante, donate instituţiei de către angajaţi, dar şi de persoane fizice. Îndemnăm pe această cale sibienii care deţin plante de talie mare şi care nu au un spaţiu propice dezvoltării lor, să le doneze instituţiei noastre, care le poate asigura atât mediul, cât şi îngrijirea de care au nevoie. Având în vedere faptul că cerem tuturor să dezvolte un mediu verde, prietenos, era important să creăm o astfel de ambianţă, bazându-ne pe puterea exemplului de urmat”, a declară Bogdan Trif, directorul APM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 249

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus