Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Cel mai mare centru de inchiriere a bicicletelor de munte s-a deschis la Cristian | Foto

72 de biciclete de munte – modele 2013 și 2014, produse de Scott – sunt disponibile la recent deschisul Centru de închirieri din Cristian, probabil cel mai mare centru de acest fel din țară. Bicicletele full suspension, hardtail, cu cadru de aluminiu sau carbon au fost achiziționate la începutul acestui an, fiind, în prezent, nou-nouțe.
”În total avem șapte modele de biciclete, toate sunt marca Scott. Bicicletele pot fi închiriate anunțând această intenție prin e-mail sau telefon, cu cel puțin o zi înainte. Incluse în același preț sunt și căștile de protecție, kitul de vulcanizare, sistemul antifurt și pompă. Pentru grupuri asigurăm gratuit transportul acestor biciclete în limita a 20 de km”, spune Alexandru Dragomir, tânărul proprietar al acestui centru de închiriat.

O tură specială

De la începutul acestei luni, reprezentanții Centrului au lansat o ofertă specială, sub numele Vizită cu bicicleta în Mărginimea Sibiului cu plecare din Cristian – ”capitala berzelor”. Cei care vor alege această tură vor beneficia alături de bicicletele de munte Scott și căștile de protecție ale aceluiași producător și de ghidaj profesionist asigurat de Asociația Tură în Natură pe un traseu cu un grad de dificultate ușor, astfel încât să fie accesibil pentru toată lumea. Traseul include și vizite la Adăpostul de berze din Cristian și la Biserica fortificată din aceeași localitate. ”Putem propune și variante de trasee în care să ținem cont și de preferințele grupului”, arată reprezentanții Centrului de închirieri biciclete. Prețul unei astfel de ture pornește de la 29 de euro/zi și se adresează grupurilor mai mari de cinci persoane.

Situat în apropierea bisericii fortificate din centrul comunei Cristian, de la centrul de închirieri pot fi obținute recomandări în ceea ce privește traseele de munte din zonă, precum și ghizi autorizați, care pot indica traseul potrivit în funcție de pregătirea fizică sau de zonele pe care cei interesați doresc să le viziteze.
Bicicletele de la Cristian sunt disponibile spre închiriat la prețuri ce pornesc de la 15 euro/zi. Reprezentanții Centrului pot fi contactați la telefon 0723150815 sau la adresa de email contact@inchirieribiciclete.eu.
Mai multe informații despre acest centru pot fi descoperite pe site-ul Centrului de la Cristian -  www.inchirieribiciclete.eu.
 

Comentarii

4 comentarii

Popa Liviu

Acum 7 ani

Felicitari tanarului intreprinzator!!!
Raspunde

XXX

Acum 7 ani

Faliment sigur la Cristian. Biciclete de inchiriat trebuie in Sibiu. Da rebuie platit la vice-excrocul Popa, la Bica la Udrea si la pusculiltele lor: Gradinaru, Rusu, Tusineanu, Sitaru, Ghise, si altor puscariabili.
Raspunde

B

Acum 7 ani

Bravo baieti, mult succes!
Raspunde

GeoBateȘaua

Acum 7 ani

De ce în România tot timpul trebuie să apară știri pline de infatuare? Acest nou centru din Sibiu, NU este cel mai mare centru de inchiriere de biciclete .... Asociatia BATE ȘAUA SĂ PRICEAPA IAPA închiriază de 10 ani MTB-uri și nu numai... e drept , în București. www.batesaua.ro. Sau Asociatia Green Revolution, care are centru de sute de bciciclete deja în diferite orase... plus altele. Felicitam Sibiul, încurajăm investitorii, dar jurnaliștii care umfla mereu realitățile nu fac un lucru frumos. Dati-ne voie sa ne \"laudam\" si noi :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus