Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Un ceas cat o suta de cafele (P)

Ceasul de mană este pentru mulți dintre noi un accesoriu la care nu putem renunța prea ușor. S-ar putea însa să vă schimbați părerea după ce aflați despre Spark, un ceas care, în loc să fie prietenul omului, este mai degrabă dușmanul lui. Cel mai așteptat gadget este un ceas de mână menit să te trezească atunci când adormi. De ce ar fi inventat cineva un astfel de obiect de tortură?

Răspunsul vine de la Poliția Rutieră! Se estimează că unul din cinci accidente auto este cauzat de faptul că șoferii adorm la volan. Polițiștii americani cred că ceasul inteligent, cu senzori de monitorizare și vibrații, ar putea reduce semnificativ numărul accidentelor produse în acest fel. Spark poate să își dea seama când șoferul e pe cale să adoarmă și emite niște vibrații, care să îl trezească. În plus, potrivit inventatorilor săi, Spark poate fi folosit și de studenții care adorm la examene în sesiune sau, de ce nu, de oamenii de afaceri care participă la ședinte lungi și plictisitoare.

Partenerii veseli (din cadrul Campaniei “Sibiul Vesel”) sunt:

Arkadya

Cabinet Stomatologic Dr. Ștetiu

Transcom Iony

Pardon – Café & Bistro

Universitatea Româno-Germană

Publicitate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus