Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

A lasat-o pe Gwyneth Paltrow pentru Jennifer Lawrence

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, are o relație cu actrița Jennifer Lawrence, cu care ar fi început să se întâlnească de la sfârșitul lunii iunie, relatează Daily Mail, citat de Agerpres.

Cei doi ar fi început să se vadă "în mod discret" după ce starul din "Hunger Games" ("Jocurile foamei") s-a despărțit de iubitul ei, Nicholas Hoult.

Știrea vine pe fondul zvonurilor că fosta soție a lui Chris, actrița Gwyneth Paltrow (41 de ani) a început o relație cu unul dintre creatorii serialului "Glee", Brad Falchuk.

Potrivit E! News, "mai multe surse" au confirmat că între Chris (37 de ani) și Jennifer (24 de ani) s-a înfiripat o poveste de dragoste, în pofida diferenței de vârstă de 13 ani.

La 1 iulie, Chris și Jennifer au fost observați împreună la o petrecere organizată după concertul Coldplay de la Royal Albert Hall din Londra.

Chris și Gwyneth s-au despărțit în luna martie a acestui an, după zece ani ani de căsnicie.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus