Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Vine circul in oras!

Circului Acquatico Bellucci soseşte la Sibiu şi va fi instalat în parcarea Shopping City Sibiu, în perioada 28 august - 2 septembrie.

„Familia Bellucci-Medini, prezintă un spectacol foarte premiat, divertisment de bună calitate, pentru un plublic de toate vârstele. Câştigătorul Leului de Aur la Festivalul Internaţional de Artă a Circului, din Bucureşti ediţia a IV-a, 2012, precum şi a categoriilor Regie, Costume, Scenariu şi Decor. Prezentăm un program de spectacol unic, unde tradiţia se îmbină cu inovaţia, dând viaţă unei lumi fantastice, unde copiii şi adulţii pot reînvăţa să viseze”, spun organizatorii.

Printre acrobaţii aeriene la sol şi înălţime, momente comice, jonglerii, artiştii însoţesc spectatorii într-o călătorie incitantă, printr-o lume cu animale acvatice, iguane,numeroase speci de şerpi, porci spinoşi şi broaşte ţestoase uriaşe, simpatici pelicani şi pinguini, crocodili, un frumos exemplar dresat focă şi un amuzant hipopotam pigmeu.

Circului Acquatico Bellucci va prezenta zilnic spectacole la ora 19:00, iar sâmbătă şi duminică la orele 16:30 şi 19:00. Preţul unui bilet este de 30 lei pentru copii şi 35 lei adulţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

man

Acum 9 ani

cat costa biletul?
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

N-avem destul circ gratis, mai vine unul pe bani?! Dna Udrea este candidatul PMP la presedintie! Nu credem sa traiesc s-o vad si pe asta! Dar oare ce relatie exista intre dumneaiei si dl. presedinte Basescu? De colaborare, de colaborare, dar numai atat? Vreti sa spuneti si de camaraderie...da....
Raspunde

Gogule

Acum 9 ani

mars cu politica ta de aici
Raspunde

@3

Acum 9 ani

De ce, preferi circul? Stii de ce ofereau romanii circ maselor?
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Da, prefer un circ se calitate la propriu în dauna unor prosti asemenea celui de la 2
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus