Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Record de viteza: Circula cu 205 km/h pe DN 1

Polițiștii sibieni au prins săptămâna aceasta un șofer de 32 de ani din Republica Moldova ciculând cu 205 km/h pe DN1, în apropierea localității Săliște. Acesta s-a ales cu o amendă de 810 lei și permisul suspendat pentru 90 de zile.

”Un conducător auto în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Republica Moldova, a fost surprins şi înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 205 km/h. Conducătorul auto a fost surprins pe DN 1, pe segmentul de drum Sibiu – Sebeş, în afara localităţii Sălişte, sector de drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În doar 2 zile, în cadrul acţiunilor desfăşurate în vederea combaterii încălcării normelor rutiere privind regimul legal de viteză, 323 de conducători auto au fost sancţionaţi.

În perioada 18-24 august, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., Serviciul Rutier Sibiu desfăşoară ample acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

”În doar 2 zile de activităţi preventive, poliţiştii rutieri au aplicat 323 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au ridicat în vederea suspendării 10 permise de conducere”, au mai transmis polițiștii sibieni.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Sofer

Acum 6 ani

La viteza asta ,sincer, mi se pare mica amenda. Asta inseamna 405 RON in 48h. Pana nu arde si la buzunare cum trebuie, nu o sa se linisteasca lumea. Amenzile pentru depasire cu 100 km/h a limitei de viteza ar trebui sa fie de ordinul miilor de lei, poate chiar confiscarea masinii cum se practica in alte state.
Raspunde

K.Samuel

Acum 6 ani

Este intr-adevar o viteza mult prea mare pentru un drum national, chiar daca este in aliniament. Nu stiu de ce nu o fi luat-o pe autostrada...
Raspunde

Mda....

Acum 6 ani

Macar l-au prin pe drum european cu limita de viteza decenta ....nu ca pe Sibiu - Medias unde drumul e mai bun si limita e 30.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus