Joi,
02.07.2020
Ploi Scurte
Acum
28°C

Sunset Castle II. Cisnadioara, 23 august, apus, zacusca, hencles, muzica buna

20 August 2014 13:26

Un apus de soare la Cetatea din Cisnădioara, cea mai veche construcție romanică din România (1180), este invitația cu care îi îmbie pe sibieni Asociația ”Descoperă Sufletul Transilvaniei” și comunitatea din Cisnădioara, în seara zilei de 23 august. La evenimentul denumit “Transilvania on Top – Sunset Castle II”. Va fi un concert Andrada&Betuel, care vor prezenta piese de la “Amazing Grace” până la nemuritorul “Let it be”. ”După concert, în curtea cetății  - cu bazilica luminată de data aceasta în albastru - vă veți bucura de bucate tradiționale, de la zacusca locală și pasta de slănină săsească, până la tradiționalul hencleș, pe fundalul jazzului ambiental pus de DJ Windt și a luminei torțelor. Un bar vă va sta la dispoziție”, susțin organizatorii într-un comunicat de presă.
Costul evenimentului este de 45 de lei, incluzând intrarea în cetate, concertul și gustarea. Copiii sub 12 ani beneficiază de gratuitate. Accesul în cetate se va face începând cu orele 18:00, iar locurile rezervate se vor păstra până la ora 18:45, după aceea se vor redistribui.
Rezervări se fac la info.michelsberg@gmail.com, iar informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0733.078.273. Ultimul eveniment Transilvania on Top  din ciclul “Sunset Castle 2014” va avea loc în 6 septembrie.

Vizualizari: 159

Comentarii

2 comentarii

adrian

Acum 5 ani

toate bune si frumoase, daca onor autoritatile locale ar fi inlocuit becurile arse pe aleea spre cetate ! coborarea noaptea ,dupa spectacol te face sa uiti repede frumusetea evenimentului !
Raspunde

:)))

Acum 5 ani

SUNTET castle ! corectati titlul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus