Duminică,
31.05.2020
Innorat
Acum
16°C

Transilvania on Top

04 Septembrie 2014 16:22

Pentru ultima dată din 2014 Cetatea din Cisnădioara devine “Sunset Castle”. Cel mai vechi monument de arhitectura romanică din Transilvania (1180) își îmbină atmosfera lui istorică și romantismul apusului de soare și cu antrenul unui eveniment modern.
Sâmbătă 6 septembrie, începând cu orele 19:00 vă veți bucura de un concert ZUM. După concert în curtea cetății – cu bazilica luminată de data aceasta verde -  vă veți bucura, așa cum v-ați obișnuit deja, de bucate tradiționale pe fundal de jazz ambiental și pe lumină de torte. Open bar între orele 20:00 si 23:00.
Rezervările se fac la adresa de e-mail info.michelsberg@gmail.com, iar informații suplimentare puteți suna la 0721/ 677 395. Costul evenimentului este de 45 de lei, incluzând intrarea în cetate, concertul și gustarea. Copii sub 12 ani beneficiază de gratuitate. Accesul în cetate se va face începând cu orele 18:00, iar locurile rezervate se vor păstra până la ora 18:45, după aceea se vor redistribui.

Vă așteptăm cu drag!

Organizatorii Transilvania on Top - Sunset Castle

Vizualizari: 113

Comentarii

1 comentarii

Teodora

Acum 5 ani

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: teodoraartemiza@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus