Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

Un american si–a cumparat o masina care torcea si miorlaia (P)

Un bărbat din Statele Unite și-a tăiat mașina abia cumpărată pentru a salva o pisicuță. Omul nu s-a gândit de două ori la ce are de facut, în momentul în care a auzit felina miorlăind din interiorul noii sale camionete.

Mai întâi a crezut că și-a pierdut mințile, pentru că auzea sunete ciudate din interiorul mașinii. La scurt timp și-a dat însă seama că, în interiorul caroseriei, se află captiv un animăluț. Fără să stea pe gânduri, americanul și-a luat cutia cu unelte și a început să taie efectiv din caroseria mașinii. Așa a descoperit pisicuța înfometată și deshidratată, care se blocase sub mașină. Bărbatul a dus-o la un adăpost pentru animale, de unde a fost adoptată de două adolescente.

Responsabilii adăpostului s-au gândit să îl ajute și ei cumva pe salvatorul felinei. Aceștia au înființat un fond din care bărbatul să își poată plăti reparațiile la mașina care îl costase câteva mii de dolari.

Sibiul este vesel (în cadrul campaniei Sibiul Vesel) şi cu sprijinul:

-Ceunde.ro

-Pensiunea Rubin - eat & relax

-Dream Travel

-Hotel Roberts

-DMD Mobel

Publicitate

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus