Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Colegiul Avram Iancu are fatada noua. Investitia se ridica la jumatate de milion de lei

Lucrările la Colegiul Tehnologic Avram Iancu au fost finalizate în această săptămână. Lista de investiţii planificată pentru acest an a inclus şi lucrările de reparaţii ale acoperişului şi faţadei acestei clădiri situate pe strada Movilei. Lucrările prevăzute prin contract au însumat o valoare de 541.506,04 lei.

”În perioada 19 mai – 18 august, constructorul a desfăcut tencuielile degradate de pe faţadă şi tencuiala de pe soclul clădirii, a refăcut stratul de tencuială şi a aplicat zugrăveala. Pe soclu a fost aplicată o tencuială specială de asanare pentru a asigura şi izolaţia. De asemenea, ferestrele au fost înlocuite cu unele confecţionate din lemn stratificat şi geam termopan. Acoperişul clădirii a fost şi acesta reparat acolo unde astfel de lucrări au fost necesare” a transmis primăria Sibiu.

De la începutul anului până în prezent au fost finalizate următoarele lucrări în valoare de peste 2.700.000 de lei: reabilitarea faţadei şi înlocuirea tâmplăriei la grădiniţa nr. 20; amenajarea unei rampe la şcoala nr. 8; restaurarea ferestrelor la Colegiul Naţional Samuel Brukenthal; amenajarea unui sistem de drenaj, a hidroizolaţiei şi reabilitarea sistemului pluvial la grădiniţele nr. 5 şi 14; modernizarea instalaţiei interioare de apă la grădiniţa nr. 5; reabilitarea spălătoriei grădiniţei nr. 15, reabilitarea instalaţiei termice şi a sistemului de alarmă la grădiniţa nr. 22, reabilitarea gardului la grădiniţa nr. 33, înlocuirea instalaţiei termice şi a celei de gaz la grădiniţa nr. 38; montare tâmplărie PVC la grădinţa 42 şi la şcolile generale I.L. Caragiale, Regele Ferdinand, nr. 1, nr. 8 şi nr. 25; amenajarea sistemului şi zidului anti-incendiu la şcoala nr. 2; refacerea instalaţiei electrice la şcoala nr. 20; amenajarea unui paratrăsnet, refacerea instalaţiei electrice şi instalarea unui sistem de supraveghere video la şcoala generală nr. 23; amenajarea de rampe, un grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi şi refacerea scărilor exterioare la Liceul C. Noica; refacerea învelitorii la şcoala nr. 10.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus