Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis i-a impacat pe Cazan si Turcan

Alianța Creștin Liberală și ideea de a avea un candidat comun în alegerile prezidențiale, în persoana lui Klaus Johannis, i-a determinat pe deputații Raluca Turcan (PDL) și Mircea Cazan (PNL) să se împace după o lungă dispută, cel puțin în declarații.  Dacă în 2010, Mircea Cazan o ataca pe Raluca Turcan de faptul că nu are un casă în Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute, liberalul a ținut să le transmită sibienilor că ”deși am auzit tot felul de povești, doamna Turcan are domiciliul în Sibiu”, a spus Cazan, după ce a semnat atât el, cât și Raluca Turcan pe listele de susținere a lui Klaus Johannis.
În octombrie 2010, Mircea Cazan îi reproșa public Ralucăi Turcan că a preferat să-și cumpere o casă în Mogoșoaia, în timp ce el își plătește taxele și impozitele în Sibiu. ”Eu mă bucur că şi-a cumpărat casa în Mogoşoaia, eu aştept să îşi cumpere casă şi în Sibiu, să plătească taxele la Sibiu. Spun asta pentru că mulţi m-au condamnat şi pentru că am şi pentru că nu am, eu într-adevăr plătesc foarte multe taxe pentru casele din Sibiu, pentru ce muncesc eu, dau comunităţii sibiene. Mi se pare normal ca un parlamentar să fie bine îmbrăcat, dar nu să facă exces, dar nu să facă opulenţă acum când atâţia trăiesc din câteva milioane de lei vechi. Acum un parlamentar are un salariu de o mie de dolari”, spunea liderul PNL. 
Răspunsul Ralucăi Turcan nu s-a lăsat așteptat: ”Domnul Cazan dă dovadă de un tupeu fără limite. A avea 17 case în proprietate şi a ataca o familie tânără care a luat un credit pe 30 de ani pentru o casă demonstrează o lipsă de caracter greu de imaginat. Nu voi intra în dispută cu domnul Cazan, care de altfel se prezintă ca fiind bărbat, nici pe poşetuţe, nici pe alte teme lipsite de interes pentru sibieni. Ştiu că domnul Cazan şi colegii săi mă atacă pentru a ieşi în evidenţă, în lipsă de activităţi notabile pentru Sibiu”, a spus Raluca Turcan.
Vineri, ACL Sibiu a dat startul oficial la strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Johannis la președinția României. Sibienii au primit ”target” de la București să strângă cel puțin 50 de mii de semnături, până vineri erau strânse șapte mii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Turcan zicea :

Acum 9 ani

In 2012 dl primar Iohannis a votat cu mine.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Mai bine taceau Deservesc candidatura lui Iohannis.
Raspunde

Cinstea Nelu

Acum 9 ani

Un escroc si-o fufa botoxata+iohannis=reteta dezastrului la Sibiu!
Raspunde

unu

Acum 9 ani

foarte bine numai uniti veti putea invinge baraniada rosie si pe sifonari lor ,bai daca johannis a fost dezastru pentr-u sibiu ce s-a mai vorbim de cinstea si condurat ,johannis cloneaza un inlocuitor s-a nu vina unu din speta lui condurat ca ce ai realizat cu mari eforturi in 14 ani astia strica in 1-2 ani ,urmarestele postarile paguboase si it-i dai seama ce iar astepta pe sibieni cvu asemenea specipemente ,stagnare si involutie +nepricepere si nepotisme si nasisme dupa modelu jupinului de la judet
Raspunde

@4

Acum 9 ani

logica ar mai merge in schimb gramatica este dezastruoasa
Raspunde

PTR.3

Acum 9 ani

ESTI CAM DESTEPT! FELICITARI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus