Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

CFR Cluj – Gaz Metan Medias 4-1. Prima ȋnfrangere pentru medieseni. Muth eliminat pe final de partida

Gaz Metan Mediaş a suferit, ȋn această seară, prima ȋnfrângere din actualul sezon de Liga I.
Echipa lui Cristian Dulca a fost surclasată de către CFR Cluj, scor 4-1, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.
 
Echipele de start: 
 
CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Tade, Jakolis - Guimaraes
Rezerve: Amadio, Christian, Fl. Costea, C. Ene, M. Ivanovski, T. Lopes, Păun
 
Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Trtovac, Muth, Szilagyi - Roberto, Todea, Tahar, Petre - Figliomeni - Buziuc
Rezerve: R. Avram, M. Buchta, Buzean, A. Enescu, A. Llullaku, A. Mujdragici, D. Roman
 
Prima repriză a ȋnceput excelent pentru medieşeni. După doar trei minute de la startul partidei, Tahar a trimis un şut puternic, pe care portarul CFR-ului, Felgueiras, l-a respins ȋn corner, ȋn ultimul moment. Însă, replica CFR-ului nu s-a lăsat aşteptată, atacantul Bruno Guima lovea bara transversală, printr-o lovitură de cap. Imediat după această mare ocazie, Mediaşul deschidea scorul, ȋn minutul 16, prin Ciprian Petre, care ȋnscria cu latul la colţul lung. Echipa lui Cristian Dulca a ȋncercat să profite de aportul moral al marcării golului şi acelaşi Ciprian Petre ȋl surprindea pe Felgueiras cu un şut puternic, respins in extremis de către portarul Clujului. În minutul 40 al partidei, Bruno Guima, vârful CFR-ului, trecea pe lângă egalare, ȋn urma unei lovituri de cap, care s-a scurs agonizant pe lângă stâlpul porţii apărate de către portarul medieşan, Pleşca. A fost semnalul de alarmă pe care l-au tras clujenii, pentru că la următoarea fază, acelaşi Guima restabilea egalitatea pe tabela de marcaj, ȋndeplinind o simplă formalitate de a introduce mingea ȋn poarta medieşenilor. Cele două combatante au intrat la cabine la egalitate, scor 1-1.
 
Repriza a doua nu a ȋnceput bine pentru “găzari”, fundaşul Clujului, Larie, izbutea să aducă CFR-ul ȋn avantaj, 2-1, printr-un şut cu latul la colţul lung. În minutul 66, Szilagy comitea henţ şi CFR Cluj ȋşi mărea ecartul la 3-1, Tade reuşind să transforme perfect lovitura de la 11 metri. În minutul 76, echipa lui Cristian Dulca a obţinut o lovitură de departajare, ȋnsă Tahar a ratat cu seninătate şansa Gazului de a reduce din diferenţă. Coşmarul a continuat pentru “găzari”, care au primit şi lovitura de graţie, ȋn minutul 85 al partidei. Fluier final, CFR Cluj-Gaz Metan Mediaş 4-1, şi prima ȋnfrângere pentru medieşeni după cinci etape disputate din actualul sezon de Liga I.
 
Pentru Gaz Metan Mediaş urmează meciul de acasă ȋmpotriva echipei Pandurii Târgu Jiu, care se va disputa ȋn data de 29 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

unu ,

Acum 9 ani

blat dupa modelu ponta cu basesescu ,aia cu coabitarea si tapa trasa la 7 400 000 de fraieri care am pus stampila pe ei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus