Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ACTUALIZARE Baschetbalist de la Gaz Metan, gasit plin de sange, pe malul Tarnavei. Horoba a anuntat Ambasada SUA

Potrivit preşedintelui clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, jucătorul american, Kevin Thomson, semnase contractul cu echipa în urmă cu două zile şi urma să facă vizita medicală la Sibiu.

"Este un caz mai puţin obişnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru că nu sunt în ţară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile şi urma să facă vizita medicală la Sibiu. Acum nu ştiu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. Am anunţat şi Ambasada SUA despre starea lui, pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz până acum", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba.

El a precizat că baschetbalistul american s-a simţit rău în timpul antrenamentului de miercuri după-amiază, susţinând că aude voci şi fiind agitat.

Conform sursei citate, a fost necesară intervenţia Poliţiei, care l-a transportat la Spitalul Municipal Mediaş, dar sportivul a fugit din unitatea medicală, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare, plin de sânge.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş a precizat că baschetbalistul american a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde se află şi în prezent.

Știre inițială:
 
Baschetbalistul american Kevin Thompson, care a semnat cu echipa Gaz Metan Mediaș de doar două zile a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Psihiatrie din Mediaş, după ce a fost găsit plin de sînge pe malul râului Târnava. Conform gsp.ro și stiridesport.ro, americanul şi-a speriat colegii încă de la primele antrenamente, când a avut o cădere psihică, urlând şi susţinând că aude voci. Baschetbalistul a fost transportat la spital, însă a fugit de doctorii care îi ofereau îngrijiri.
Sportivul a fost găsit ulterior în cursul serii, pe malul Tîrnavei, plin de sînge şi cu zgîrieturi pe faţă. "El este de doar cîteva zile în România. De atunci am vorbit de mai multe ori cu el şi nu mi-a dat de înţeles că ar avea un comportament straniu. Sînt extrem de surprins de cele petrecute, mai ales că am primit referinţe foarte bune despre el", a declarat antrenorul Gazului, Ovidiu Teleabă, pentru stiridesport.
 
Foto: weblogs.baltimoresun.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

eeeee

Acum 9 ani

Vocile erau de om sau erau behaituri de oaie?
Raspunde

ET

Acum 9 ani

Iarba/ierburile ???!!!
Raspunde

chelule

Acum 9 ani

Tichia asta de mărgăritar îţi lipsea....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus