Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Ultima moda in Filipine – masajul cu serpi (P)

Un bilet la o gradină zoologică din Filipine le aduce vizitatorilor un bonus bizar: un masaj realizat de șerpi uriași. Patru pitoni, fiecare lung de cinci metri, sunt asezați pe trupul celor care se încumetă să accepte oferta. Totuși, pentru ca terapia să se termine cu bine, "clienții" trebuie să respecte câteva reguli stricte: să rămână calmi, să nu facă mișcări bruște și să nu țipe, deoarece riscă să fie considerați o pradă. Șerpii sunt asezați pe rând, cu mare atenție, peste clientul curajos care stă întins pe un "pat" de bambus, iar pitonii, care cântăresc în total 250 de kilograme, se mișcă ușor și masează toți mușchii. Proprietarii grădinii zoologice susțin că șerpii le oferă alinare celor care suferă de dureri de spate. Clienții trebuie însa să fie siguri de ceea ce vor, deoarece, odată început, "tratamentul" nu poate fi oprit foarte repede. În plus, șerpii pot deveni agresivi atunci când, de exemplu, persoana masată începe să țipe necontrolat. Până acum, nu au fost înregistrate incidente, iar majoritatea clienților au plecat mulțumiți. Trebuie să vă spun însă că, înainte de ședința de terapie, fiecare piton primește de mâncare câte zece găini grase - o gustare consistentă, ca să nu fie tentați să își înghită pacienții!

Sibiul este vesel (în cadrul campaniei Sibiul Vesel) și cu sprijinul:

-Boromir

-Festivalul Egalităţii de Gen 2014

- ALEG

-Maximus Pub

-Biothecare Estetika Sibiu

-Restaurantul Old Lisbon

Publicitate

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus