Duminică,
05.07.2020
Partial Noros
Acum
26°C

Când ai scris ultima oară pe un zid? Perjovschi invită sibienii să scrie pe zidul orizontal

17 Octombrie 2019 11:37

Când ai scris ultima oară pe un zid? Perjovschi invită sibienii să scrie pe zidul orizontal

În cadrul Festivalului Egalității de Gen, artistul Dan Perjovschi a pregătit o surpriză sibienilor. A făcut loc pe zidul de lângă Teatrul Național „Radu Stanca” pentru mesajele publicului în spirit feminist.

Joi, 17 octombrie de la ora 16:00 sibienii și turiști sunt invitați să însemneze mesaje pe unul dintre cele mai celebre puncte turistice din Sibiu. Evenimentul face parte din Festivalul Egalității de Gen, iar mesajele ar trebui dedicate combaterii sexismului. Dan Perjovschi a pregătit soarele feminist, iar mesajele vor înconjura acest simbol. Festivalul Egalității de Gen a ajuns la ediția XIV, sibienii sunt invitați să se familiarizeze cu drepturile femeilor, în contextul în care în ultimele luni am fost martorii unui val crescut de fapte de violență împotriva fetelor și femeilor. Prin expoziții, cursuri pentru tineri, și conferințe pentru angajatori echipa A.L.E.G și-a propus să arate că e nevoie atât de implicarea femeilor, cât și a bărbaților pentru îndreptarea situației, iar beneficiile vor fi de toate părțile.

Sursa foto principal: Eniko Gall - Facebook

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus