Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Polisano: noi directori pentru distributia de medicamente si departamentul financiar

La câteva zile după numirea lui Remus Borza în funcția de președinte al grupului de firme Polisano, acesta a decis aducerea a doi noi directori în cadrul Polisano SRL, societate care are drept obiect de activitate distribuția de medicamente. Din prima zi a acestei săptămâni, directorul general al SC Polisano SRL este Octavian Iacob (foto), iar directorul financiar al societății – Andreea Pîrvu, după cum se arată într-un comunicat emis de companie.
Ambii provin ”din sistem”: Octavian Iacob a condus, până anul trecut, ADM Farm, fiind anterior director executiv al Farmexpert. Andreea Pîrvu, pe de altă parte, a lucrat înainte de a veni în cadrul Polisano ca director în cadrul Advent International, caracterizat drept cel mai mare fond de investiții prezent în România.
   
Foto: Curierul Național

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

alzara

Acum 9 ani

In pofida dezasrelor personale societatea trebuie sa mearga mai departe ; cu mai multa atentie, va fi mai valoroasa. Succes !
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Locuri de munca intr-un domeniu nou! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

adADIi

Acum 9 ani

Ba dar aia a lui Gligor unde sunt care se zvonea ca ei au preluat Polisano,pote manegerii astia noi nu mai fac atat profit daca lucraeza legal, o sa auzim in ceva timp noutati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus